1asig.ro
1asig.ro
Ora de Risc: Cum te ajuta o ...

Ora de Risc: Cum te ajuta o asigurare sa iti salvezi afacerea?

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre ce asigurari sunt utile companiilor pentru a le salva intr-o situatie neprevazuta, ce este asigurarea de intrerupere a activitatii (business interruption - BI), si nu numai, discuta Andreea MIHAI - Manager Centru Competenta Asigurari Proprietate & Constructii in cadrul GrECo Romania -, Andreea RADU - Redactor Sef, Publicatiile XPRIMM - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 13 aprilie, de la ora 17:30.

PROMO


Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

1.575 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO