1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Clonele virtuale si ...

Ora de Risc: Clonele virtuale si impactul lor asupra clientilor si oamenilor din asigurari

Pentru ca traim in secolul supervitezei si progresul tehnologiei este din ce in ce mai rapid, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA, il are ca invitat la Ora de Risc by XPRIMM pe Dan BERINTAN, Director Divizie IT, INTER Broker. Puteti asculta la RFI Romania, maine, 21 iunie, de la ora 17:30, care sunt noile tehnologii disponibile si care servicii pot fi utile atat pentru cei care activeaza in asigurari, cat si pentru clientii acestora.

Dezbaterile se vor concentra in zona automatizarii activitatilor si a platilor electronice - Direct Payment, a clonelor virtuale si cum acestea pot veni in ajutorul asistentilor in brokeraj, economisindu-le timp pretios. Un alt subiect este si folosirea portofelului electronic si a modului in care asistentii in brokeraj au posibilitatea de a-si valida singuri politele incasate.

Va invitam sa ne urmariti in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si in reluare sambata, de la ora 10:10, pe RFI Romania. "Ora de Risc" mai poate fi urmarita si pe www.rfi.ro sau pe unde radio: Bucuresti - 93.5fm, Iasi - 97.9fm, Craiova - 94fm, Sibiu - 98fm, Cluj-Napoca - 91.7fm, Timisoara - 96.9fm si Chisinau - 107.3fm si ascultata oricand in format podcast (cautati RFI Romania/Ora de risc) sau pe canalul XPRIMM TV de pe YouTube.

Ne mai puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 12 ani, fiind realizata si produsa saptamanal de catre XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si de revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!