1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Case pe credit - de ...

Ora de Risc: Case pe credit - de ce iti cere banca sa te asiguri

Multi romani si-au cumparat o casa sau un apartament cu un credit ipotecar. La semnarea contractului, ca si conditie obligatorie de acordare, regasim obligatia debitorului de a isi incheia asigurari pentru locuinta (respectiv PAD si asigurarea facultativa) cesionate in favoarea bancii care acorda creditul. De ce se regaseste aceasta conditie in contractele de credit ipotecar? Care sunt riscurile acoperite printr-o polita PAD sau printr-o politia de asigurare facultativa si cum pot ele ajuta banca si clientul? Exista riscuri care nu se pot asigura? Daca da, care sunt ele? Despre toate acestea si nu numai, puteti afla mai multe marti, 5 iulie, in emisiunea "Ora de Risc" de la invitatul acestei editii speciale, Directorul General al ROM INSURANCE Broker, Alexandru TIVADAR.

Va invitam sa ascultati saptamanal "Ora de Risc" in fiecare marti, de la 17:30, si sambata, de la ora 10:10, la RFI Romania, respectiv: Bucuresti 93.5, Iasi 97.9, Craiova 94.0, Sibiu 98.0, Cluj-Napoca 91.7, Timisoara 96.9 si Chisinau pe 107.3 MHz.

Discutiile mai pot fi urmarite si pe www.rfi.ro, in format podcast pe RFI Romania/Ora de risc sau pe pagina "Ora de Risc" de pe Facebook.

"Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Emisiune a debutat in urma cu peste 12 ani, fiind realizata de Publicatiile XPRIMM. 

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube (click si pe clopotel pentru notificari)!