1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ORA DE RISC:  RCA - Consultanta ...

ORA DE RISC: RCA - Consultanta vs. Comision

Pentru a se alinia cu legislatia europeana, noua Norma referitoare la RCA vine cu o serie de modificari aduse Normei 20 aparuta in 2017. In acest context, incepand cu 8 septembrie a.c., clientii pot avea preturi diferite la asigurare (polita) RCA pentru aceeasi masina si proprietar, in functie de modalitatea aleasa de catre ei pentru a o cumpara - direct de la un asigurator, printr-un broker, din online samd.

Despre modificarile aduse acestei norme, ce efecte produc acestea asupra asiguratorilor, brokerilor si clientilor, cat si despre asigurarea RCA in vederea inmatricularii la vanzarile auto in tara, vor discuta maine, 27 septembrie a.c., Sergiu COSTACHE si invitatul sau - George ZAHARESCU, Director General, PRESTIGE Broker, la emisiunea "Ora de Risc" de la RFI Romania.

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal in fiecare marti, in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10. Va invitam sa ne urmariti pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Ne puteti vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si asculta in format podcast pe pagina RFI Romania (https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc).

"Ora de Risc" este o emisiune pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu peste 12 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!