1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ORA DE RISC: Cum iti poti salva ...

ORA DE RISC: Cum iti poti salva compania cu doar 1.000 EUR?

Piata asigurarilor din Romania a evoluat constant in ultimii ani, iar nevoia de a fi asigurat, de a fi protejat este cat se poate de legitima, indiferent de domeniul in care activam. Fie ca suntem angajati sau antrepronori, consumul de asigurari ar fi bine sa ne acopere fiecare risc la care putem fi supusi.

Atunci cand ne hotaram sa devenim antreprenori, trebuie sa stim ca dupa ce business-ul incepe sa dea roade, este necesar sa incheiem mai multe tipuri de asigurari, deoarece primii 5 ani pot fi critici pentru orice model de afacere. Totodata, orice antreprenor isi asuma o serie de raspunderi - fata de clienti, fata de angajati, fata de actionari si isi poate controla in mare masura riscurile prin asigurare.

Despre toate aceastea, cat si despre raspunsul la intrebarea "Cum iti poti salva compania cu (doar) 1.000 EUR?" vor discuta Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitatul sau, Marius GEORGESCU, Director of Corporate Risk Department & Head of Global Corporate and Commercial la GENERALI Romania la "Ora de Risc" de marti, 31 ianuarie a.c., incepand cu ora 17.30, la RFI Romania.

Va asteptam cu intrebari, propuneri si comentarii.

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal in fiecare marti, in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Va invitam sa ne urmariti pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. 

Ne puteti vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si asculta in format podcast pe pagina RFI Romania, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu peste 12 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!