1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ORA DE RISC: Aplicatia

ORA DE RISC: Aplicatia "Amiabila", o solutie rapida pentru accidentele auto

Circa 90% dintre accidentele auto petrecute pe drumurile din Romania sunt usoare, implicand doar daune materiale intre doua vehicule, fara raniri sau decese. In aceste cazuri, cei mai multi soferi prefera sa incheie o intelegere, numita constat amiabil., dar de multe ori descoperim ca nu avem la noi cele doua exemplare dintr-un formular special, autocopiativ.

Practic, conducatorii auto romani vor scapa, de acum, de aceasta grija si de o mare parte din bataia de cap si de birocratie, pentru accidente de tipul mentionat la inceput. Toate aceastea se datoreaza unei aplicatii pe mobil de mare succes, numita "Amiabila", furnizata de catre BAAR - Biroul Asiguratorilor Auto din Romania. Aceasta face posibil ca soferii implicati sa nu se mai ingrijoreze cand nu au la ei un formular de intelegere amiabila.

La doar doua saptamani de la intrarea in vigoare a reglementarilor care permit incheierea formularului "Constatare amiabila de accident" si in format electronic, numarul de conturi creat in aplicatia "Amiabila" a depasit cifra de 50.000, informeaza BAAR.

Despre succesul aplicatiei "Amiabila, cat si despre utilitatea acesteia in randul conducatorilor auto care au deja cont, vor discuta marti, 8 noiembrie, de la 17.30, la emisiunea "Ora de Risc" de la RFI Romania, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitatii sai: Mihai NECRELESCU, Risk Manager si Alin ENESCU, Director Departament Proiecte Speciale si Project Manager, BAAR.

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal in fiecare marti, in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10. 
Va invitam sa ne urmariti pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. 
Ne puteti vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si asculta in format podcast pe pagina RFI Romania, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.
"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu peste 12 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!