1asig.ro
1asig.ro

ONRC: Asiguratorii au facut injectii de capital de circa 100 milioane lei in primul trimestru din 2016

5 min. / 1.540 cuvinte
Sase companii de asigurari de pe piata locala au primit, in primele trei luni din 2016, injectii de capital de la actionarii straini in valoare totala de aproape 100 milioane de lei, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

PROMO


In prima luna din acest an, BCR Asigurari de Viata, membra a grupului VIENNA Insurance Group, si-a majorat capitalul cu 10,9 milioane de lei (2,4 milioane de euro), iar NN Asigurari de Viata (fosta ING Asigurari de Viata) a primit o infuzie de capital in suma de 4 milioane de lei (883.500 euro).

In luna februarie, ASIROM Vienna Insurance Group a inregistrat la ONRC o majorare de 54,71 milioane de lei (12,22 milioane de euro), aceasta fiind si cea mai mare injectie de capital facuta de un asigurator in primul trimestru din acest an. In acelasi timp, SIGNAL IDUNA a primit circa 12 milioane de lei (2,68 milioane de euro).

Iar in martie, actionarii OMNIASIG Vienna Insurance Group au majorat capitalul social al companiei cu 13,22 milioane de lei (2,95 milioane de euro). In aceeasi luna, ERGO Asigurari de Viata a raportat o majorare de 2,25 milioane de lei (504.100 euro).

Nota: Datele publicate lunar de Registrul Comertului includ primele 40 de companii care au primit aport la capitalul social, dupa valoarea sumelor alocate.2.856 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO