1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG se alatura luptei cu noul ...

OMNIASIG se alatura luptei cu noul coronavirus si sprijina cu 50.000 euro asociatia Daruieste Viata

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca se alatura asociatiei Daruieste Viata cu o donatie de 50.000 euro, pentru a sustine demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical si crearea unor conditii optime de tratament in urmatoarea perioada pentru persoanele afectate de COVID-19.

"Ne confruntam cu o situatie fara precedent si suntem constienti ca, pentru a depasi cu bine aceasta perioada, este nevoie de un efort colectiv, de la fiecare individ in parte, pana la cadre medicale, autoritati si companii din mediul privat. Astfel, OMNIASIG a decis sa doneze 50.000 euro catre Asociatia Daruieste Viata, contribuind astfel la achizitia echipamentelor necesare pentru spitalele din Romania. Suntem solidari si recunoscatori tuturor cadrelor medicale care se lupta in acest moment pentru a salva vieti si le multumim pentru dedicare si putere", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Conform acestuia, una dintre principalele valori ale companiei este responsabilitatea fata de comunitate si fata de nevoile primordiale ale acesteia. Astfel, initiativa OMNIASIG vine in mod natural, avand in vedere valorile si principiile solide dupa care se ghideaza compania, atat in construirea unui business performant, cat si in relatia cu comunitatea si societatea.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Tot in contextul noului coronavirus, OMNIASIG vine in sprijinul asiguratilor sai Casco cu un serviciu complet nou, adaptat situatiei actuale, denumit generic Valet Service. Este vorba de un serviciu de tip service auto door to door, disponibil pentru moment in Bucuresti, ce isi propune sa reduca la zero expunerea clientilor in spatii publice in urmatoarea perioada. Serviciul este gratuit, cheltuielile fiind acoperite integral de catre companie. Mai multe detalii gasiti AICI.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
OMNIASIG implementeaza un plan pentru continuitatea activitatii in contextul pandemiei COVID-19
Despagubirile platite de OMNIASIG au crescut cu 27% in 2019. TOP cele mai mari cazuri
Un serviciu de tip service auto door to door a fost implementat de OMNIASIG pentru a limita deplasarea asiguratilor