1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG lanseaza inspectia de ...

OMNIASIG lanseaza inspectia de risc a masinii, 100% digitala, la incheierea unei polite CASCO

OMNIASIG Vienna Insurance Group face un nou pas in dezvoltarea digitala si lanseaza optiunea de efectuare a inspectiei de risc a masinii intr-o modalitate 100% digitala, in procesul incheierii unei asigurari auto facultative Casco.

"Urmarim permanent implementarea unor tehnologii noi, astfel incat experienta clientului sa fie una cat mai placuta si mai eficienta, iar de acum inspectia de risc a masinii poate fi facuta si din confortul propriei case, direct de pe telefon", au spus reprezentantii OMNIASIG.

Clientii isi pot realiza singuri inspectia de risc, de la distanta, atunci cand incheie o polita Casco, in doar cateva minute, folosind telefonul mobil prin utilizarea unei aplicatii intuitive, usor de utilizat, fara asistenta din partea asiguratorului.

Parcurgand cativa pasi simpli, asiguratul isi fotografiaza masina cu telefonul, din diferite unghiuri, documentand astfel starea curenta a vehiculului, si, cu un singur click, informatiile sunt apoi transmise catre OMNIASIG. Dupa finalizarea acestui proces, clientul primeste un link unde va putea semna digital raportul inspectiei de risc, fara a mai fi nevoit sa se deplaseze intr-un sediu OMNIASIG. Utilizand aceasta noua optiune, asiguratii nostri se bucura de eficienta si rapiditate in realizarea inspectiei de risc a masinii.

Utilizarea acestei solutii digitale este deja disponibila la incheierea oricarei polite Casco prin intermediul unui reprezentant OMNIASIG.