1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG extinde acoperirea ...

OMNIASIG extinde acoperirea asigurarii de sanatate in perioada de criza impusa de COVID-19

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca extinde acoperirea asigurarii de sanatate in contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, fara niciun cost suplimentar din partea clientilor, oferind o indemnizatie fixa persoanelor diagnosticate cu COVID-19.

"In urmatoarele doua luni, pentru toate politele de asigurari de sanatate, atat cele deja existente in portofoliul companiei, precum si cele nou incheiate in aceasta perioada, se va extinde acoperirea pentru cazul infectarii cu Coronavirus, fara niciun cost suplimentar", se arata in comunicatul asiguratorului.

Prin intermediul acestei extinderi a acoperirii, asiguratorul ofera persoanelor asigurate o indemnizatie fixa, astfel:
  • indemnizatie fixa de 750 lei, in caz de diagnosticare, indiferent daca este necesara spitalizarea sau doar izolarea la domiciliu sau in alt spatiu special desemnat de autoritati;
  • indemnizatie fixa de 1.500 lei pentru cazurile diagnosticate severe care necesita ingrijiri medicale in regim de terapie intensiva, intr-un spital de stat sau privat, indiferent de numarul de zile de spitalizare.
"In aceste momente atat de dificile pentru intreaga umanitate este nevoie de efortul fiecaruia dintre noi, fie ca vorbim despre companii, autoritati sau persoane fizice. De aceea, OMNIASIG a decis sa duca mai departe sprijinul oferit comunitatii, aducandu-si aportul la sanatatea individului, ca parte a unei comunitati. Contribuim la sustinerea asiguratilor nostri diagnosticati cu COVID-19 prin intermediul acestor indemnizatii care ajung direct la persoana afectata, careia ii garantam astfel un prim pas catre recuperare si catre revenirea la viata de dupa pandemie", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

De asemenea, fiindca in aceasta perioada, deplasarile sunt restrictionate prin Ordonantele Militare emise de autoritati, OMNIASIG ofera persoanelor care au o asigurare de sanatate, posibilitatea de a accesa servicii de consultanta medicala online sau la telefon, acoperind costul acestor servicii medicale la distanta, indiferent daca sunt accesate in clinici private din lista de parteneri a OMNIASIG sau in alte clinici private din Romania.

Aceasta extindere a acoperirilor politei de asigurare de sanatate se va acorda fara niciun cost suplimentar, intr-o prima faza, pentru lunile aprilie si mai 2020, urmand ca ulterior sa fie analizata oportunitatea prelungirii in functie de evolutia pandemiei.

Initiativa OMNIASIG vine in completarea donatiei de 50.000 euro facuta catre Asociatia Daruieste Viata, pentru achizitia echipamentelor necesare pentru spitalele din Romania in aceasta perioada.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat o crestere de aproximativ 11% a primelor brute subscrise in 2019, comparativ cu anul precedent, sustinuta de o evolutie solida pe segmentele asigurarilor de Sanatate, Property si Casco. Astfel, valoarea totala a primelor brute subscrise de companie a depasit suma de 1,3 miliarde lei. In acelasi timp, profitul brut, inregistrat conform standardelor de raportare IFRS in scop de consolidare, a fost de peste 45 milioane lei.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
OMNIASIG implementeaza un plan pentru continuitatea activitatii in contextul pandemiei COVID-19
OMNIASIG se alatura luptei cu noul coronavirus si sprijina cu 50.000 euro asociatia Daruieste Viata
Cum iti contactezi asiguratorul pe perioada crizei COVID-19?