1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG acorda de Ziua Femeii o ...

OMNIASIG acorda de Ziua Femeii o reducere de 10% la incheierea unei polite Casco

OMNIASIG Vienna Insurance Group sarbatoreste Ziua Femeii si aduce un omagiu tuturor doamnelor si domnisoarelor care conduc masini si le ofera o reducere speciala la asigurarea Casco.

Astfel, in ziua de 8 martie, toate doamnele si domnisoarele care incheie o asigurare Casco Standard pentru o masina care este inscrisa pe numele lor vor beneficia de un discount de 10% pentru aceasta polita.

"Celebram in fiecare an femeile din vietile noastre, iar in semn de recunostinta, anul acesta am decis sa aducem o bucurie in vietile tuturor doamnele si domnisoarele care conduc masini si sa le oferim o reducere speciala la asigurarea Casco. La OMNIASIG punem accentul pe siguranta si confortul din timpul condusului si suntem dedicati sa oferim cele mai bune produse si servicii pentru toti clientii nostri, incurajand totodata un comportament prudent si responsabil in trafic.", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Aceasta promotie speciala se aplica pentru politele noi in data de 8 martie 2023 si este valabila pentru toate tipurile de autovehicule. Pentru mai multe detalii, va puteti adresa oricarui reprezentant dintr-o sucursala OMNIASIG, puteti solicita o oferta pe website-ul nostru www.omniasig.ro, sau pe email la suport.clienti@omniasig.ro.