1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG a platit aprox. 70.000 ...

OMNIASIG a platit aprox. 70.000 dosare de dauna in prima jumatate a anului pe linia Asigurarilor de Sanatate

OMNIASIG Vienna Insurance Group a platit in prima jumatate a acestui an aproximativ 70.000 dosare de dauna deschise in baza politelor de asigurare de sanatate. Imagistica, medicina de laborator, cardiologia, dermatologia si ginecologia sunt primele cinci specialitati medicale cel mai frecvent accesate de asiguratii nostri. Media de varsta a asiguratilor care au folosit asigurarea de sanatate in aceasta perioada a fost de 37 de ani, atat in ceea ce priveste barbatii, cat si femeile.

Orasele cu cel mai mare numar de persoane care au beneficiat de avantajele asigurarii de sanatate OMNI+ sunt Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si Cluj.

Asiguratii OMNIASIG au ales cu precadere serviciile celor peste 1.100 de clinici partenere din toata tara, procentul de accesare a asigurarii de sanatate OMNI+ in aceste clinici fiind de 77% in sistem de decontare directa, proces care inseamna ca asiguratul nu plateste respectivele servicii medicale efectuate. Asiguratii au ales, in procent de 23% sistemul de rambursare a serviciilor medicale, accesand astfel oricare clinica dorita din Romania, ulterior OMNIASIG decontand respectiva valoare in contul asiguratului, conform planului de acoperiri existent in polita. Durata medie de rambursare este de 6 zile lucratoare, de la avizarea initiala.

OMNIASIG urmareste intotdeauna ca serviciile acordate clientilor sa fie cat mai rapide si de calitate, astfel ca rezultatul Net Promoter Score (NPS), acordat conform evaluarii asiguratilor nostri, pe durata derularii dosarului de dauna, a fost de 95%.

Conform unui raport UNSAR, realizat in luna mai 2022, 39% dintre romani sunt interesati de asigurarile de sanatate, proportia celor dispusi sa plateasca pentru a beneficia de servicii de calitate crescand in medie cu peste trei puncte procentuale. O crestere importanta, care a determinat industria sa se adapteze rapid, sa se digitalizeze, iar investitiile au adus politele la un click distanta. De asemenea, conform unei noi recente analize UNSAR, romanii au utilizat anul trecut asigurarile voluntare de sanatate de peste 620.000 de ori, dublu in comparatie cu 2020.

Asigurarea de sanatate OMNI+ este aliatul oricarui angajator, reprezentand o masura de siguranta pentru asigurarea sanatatii angajatilor unui business, retentia acestora, precum si a continuitatii afacerii, intrucat pachetul de beneficii este un factor important de cuantificare a atractivitatii unui angajator. Prin intermediul politei OMNI+, asiguratii au acces la o gama larga de servicii medicale, in orice clinica sau spital privat din Romania, de la cele mai simple consultatii (in regim normal sau telemedicina), controale, analize de laborator si investigatii (inclusiv cele complexe de tip CT, RMN), pana la urgente medicale, spitalizare, tratamente si interventii chirurgicale, sau acoperiri pentru cazurile medicale complexe.