1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG a lansat OMNI-Doc - o ...

OMNIASIG a lansat OMNI-Doc - o platforma 100% digitala, dedicata gestionarii si autorizarii serviciilor medicale

OMNIASIG Vienna Insurance Group intelege legatura puternica dintre nevoia digitalizarii, reducerea timpului aferent proceselor operationale si, mai ales, accesarea cat mai facila si rapida a serviciilor medicale de catre asigurati, intr-o perioada in care accentul este pus pe importanta sanatatii si a timpului clientilor nostri. Asadar, compania vine in completarea tuturor demersurilor si proiectelor de digitalizare implementate pana acum in acest sens si lanseaza portalul OMNIdoc, prima platforma digitala proprie a unui asigurator din Romania dedicata gestionarii si autorizarii 100% online a serviciilor medicale, in cadrul retelei de clinici partenere OMNIASIG, prin asigurarea de sanatate OMNI+.

Noua platforma asigura un proces 100% digitalizat pentru comunicarea, transferul de documente si autorizarea serviciilor medicale intre OMNIASIG si reteaua sa de clinici partenere. OMNIASIG ofera astfel asiguratilor sai posibilitatea de a accesa rapid toate serviciile medicale disponibile prin asigurarea de sanatate OMNI+ direct la clinicile partenere, iar autorizarea acestor servicii poate fi facuta acum exclusiv digital intre asigurator si clinica, prin intermediul platformei OMNIdoc. Prin crearea acestei legaturi digitale intre OMNIASIG si furnizorii de servicii medicale, asiguratii se pot concentra doar pe solutionarea problemelor lor medicale, economisind astfel timp si energie.

Platforma va fi pusa la dispozitia clinicilor medicale partenere OMNIASIG din toata tara, gradual pe parcursul urmatoarelor luni, iar accesul in platforma se va realiza cu respectarea tuturor masurilor de securitate, pentru protejarea datelor si asigurarea confidentialitatii acestora.

Platforma OMNIdoc nu este doar un instrument prin care simplificam procesele si facilitam accesul asiguratilor la serviciile medicale dorite, ci si o metoda prin care impreuna cu asiguratii nostri si cu clinicile partenere OMNIASIG sustinem protectia mediului, prin reducerea consumului de hartie. Totodata, stim ca interactiunea umana ofera un plus de siguranta asiguratilor nostri care se confrunta cu probleme medicale si au nevoie sa accese asigurarea de sanatate OMNI+ si, de aceea, ramanem in continuare la dispozitia acestora, prin intermediul serviciului de Call Center, care ofera permanent toate informatiile necesare.

"Suntem mandri sa fim pionieri in digitalizarea accesului la servicii medicale de specialitate prin intermediul noii noastre platforme, OMNIdoc. Constant, cautam sa venim cu solutii inovatoare, pentru a oferi o experienta cat mai placuta si rapida asiguratilor nostri. OMNIdoc este dovada angajamentului nostru fata de inovatie si sustenabilitate, prin care ne aducem si contributia la imbunatatirea sistemului de sanatate din Romania. Feedback-ul pozitiv pe care il primim de la asiguratii si partenerii nostri pe astfel de solutii digitale ne motiveaza sa continuam sa ne dezvoltam permanent." Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group

"Apreciem platforma OMNIdoc pentru usurinta cu care poate fi accesata. Digitalizarea accesului la servicii medicale de specialitate este o initiativa extrem de importanta, iar OMNIdoc este o platforma care face acest proces rapid si eficient. Consultatiile medicale pot fi efectuate mai repede, iar acest lucru poate face diferenta in situatiile de urgenta, iar beneficiile pe care le ofera nu se opresc aici." Bogdan RADULESCU, Director Achizitii, Nord-Grupul medical Provita

"Suntem o industrie in care este nevoie sa ne miscam rapid, sa avem tool-uri digitale care sa ne permita sa le oferim pacientilor nostri acces facil la serviciile medicale de specialitate, iar OMNIdoc este o platforma care raspunde acestor obiective, fiind in acelasi timp foarte intuitiva si user-friendly. Managementul serviciilor medicale efectuate de pacienti in baza unei asigurari de sanatate devine din ce in ce mai usor, eliminand astfel orice bariere in calea accesului la servicii de calitate si, poate cel mai important, timpul alocat proceselor operationale se reduce acum foarte mult. Affidea pune accent pe sanatatea romanilor si isi doreste sa salveze cat mai mult timp din procesul de accesare a serviciilor medicale disponibile in cadrul clinicilor." Romina PETRE, Commercial Director B2B, Affidea Romania

In linie cu obiectivul strategic de digitalizare si inovatie pe care OMNIASIG il urmareste constant, compania isi aduce contributia la sustinerea unei industrii mai solide a asigurarilor, pregatite pentru viitor.