1asig.ro
1asig.ro

OMNIASIG a ajutat DGASPC Botosani la dotarea cu mobilier a unor locuinte sociale

5 min. / 1.540 cuvinte
OMNIASIG Vienna Insurance Group continua strategia sa de implicare activa in comunitate printr-o noua actiune cu profil social. Cu implicarea directa a echipei din Sucursala Botosani, compania a ajutat, prin intermediul Asociatiei Clara, DGASPC (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului) Botosani la dotarea, cu mobilierul necesar, a cinci apartamente si a unui centru pentru persoane cu dizabilitati.

PROMO


Actiunea s-a desfasurat la inceputul lunii octombrie, pe parcursul a doua zile. Astfel, 106 obiecte de mobilier au ajuns la DGASPC Botosani pentru mobilarea completa a fiecarei case sociale: paturi, noptiere, masute, fotolii, birouri, scaune si dulapuri.

Angajatii OMNIASIG din Botosani s-au implicat direct in transportul obiectelor de mobilier catre cele cinci locuinte, aflate acum in renovare, precum si catre centrul social, care va intra in utilizare la sfarsitul acestui an. De asemenea, mobilierul este utilizat si pentru alte case si apartamente de tip familial detinute de DGASPC Botosani, in care locuiesc copii si persoane cu dizabilitati.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta de 25 de ani pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national. Cei peste 1.100 de angajati ofera constant clientilor si partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 25 de ani. Prin apartenenta la Vienna Insurance Group, OMNIASIG ofera clientilor si partenerilor sai stabilitate si putere financiara, precum si expertiza complexa pe toate liniile de asigurari generale.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta de 25 de ani pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national, cu peste 1.100 de angajati.

In prima jumatate a anului 2020, OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat o crestere de aproximativ 2% a primelor brute subscrise, in comparatie cu primele sase luni ale anului trecut, la peste 600 milioane lei. Conform standardelor de raportare IFRS in scop de consolidare, profitul brut inregistrat a fost de peste 35 milioane lei. Valoarea totala a despagubirilor platite de OMNIASIG VIG in S1 a fost de peste 415 milioane de lei - vezi topul celor mai mari daune.

587 accesari