1asig.ro
1asig.ro

OMNIASIG VIG anunta schimbari la nivelul conducerii companiei

5 min. / 1.540 cuvinte
OMNIASIG Vienna Insurance Group anunta cea mai recenta schimbare la nivelul conducerii companiei. Marek GOLEBIEWSKI, fost Vicepresedinte al Directoratului OMNIASIG si CFO, isi va continua activitatea in cadrul celui mai nou membru al Grupului VIG, Gothaer Polonia, iar functia sa va fi preluata de catre Michal LEJA.

"Ii multumesc domnului Marek GOLEBIEWSKI pentru efortul depus si pentru contributia adusa in ultimii doi ani in OMNIASIG. De asemenea, il felicit pe noul membru OMNIASIG, domnul Michal LEJA, pentru ca a imbratisat cu entuziasm aceasta noua provocare", a declarat Franz FUCHS, Presedintele Consiliului de Supraveghere OMNIASIG si Membru al Directoratului Vienna Insurance Group.

In continuare, echipa Directoratului OMNIASIG va fi sprijinita de Michal LEJA, Consiliul de Supraveghere numindu-l pentru functia de CFO. Cu o experienta de mai mult de 12 ani in sectorul financiar, din care majoritatea in industria asigurarilor, Michal LEJA a fost auditor si consilier in cadrul unei companii Big 4. Ultimele sale atributii, inaintea numirii in functia de Membru Directorat si CFO al OMNIASIG, au constat in exercitarea functiilor de membru al Directoratului Global Assistance Polska si de Director al departamentului Controlling Financiar in cadrul companiei Compensa Polonia.

In cadrul OMNIASIG, Michal LEJA va coordona ariile: Financiar, Controlling, Managementul Activelor, Reasigurari, Dezvoltarea Afacerii, Logistica.

OMNIASIG Vienna Insurance Group, prezenta pe piata de asigurari din Romania inca din anul 1995, este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

OMNIASIG VIG este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de asigurari, ocupand locul trei la finalul anului trecut, cu o cota de piata de 11,56%. Astfel, potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF, compania a inregistrat prime brute subscrise in valoare de circa 1,2 miliarde de lei in anul 2018.

1.381 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO