1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
O polita intermediata de FAST ...

O polita intermediata de FAST Brokers va asigura parasutistii si scafandrii Fortelor Navale

FAST Brokers a castigat, in calitate de unic ofertant, o licitatie organizata de Ministerul Apararii Nationale pentru asigurarea vietii unui numar de 250 de militari din Fortele Navale, care executa activitati de parasutism si/sau de scufundare pe teritoriul national.

Polita a fost estimata de catre UM 02145 Constanta la 1,14 milioane de lei pentru 12 luni, incepand de la 1 ianuarie 2023. Atribuirea s-a realizat pentru aceeasi suma.

Mai multe info despre licitatie AICI.

Anterior, viata militarilor din Fortele Navale era asigurata de Asirom VIG pentru 1,255 milioane de lei. Detalii AICI.

Potrivit caietului de sarcini, suma asigurata pentru riscul de deces este de cel putin 80.000 de euro.

In cazul riscului de invaliditate de gradul I si II, polita de asigurare va fi de minimum 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de cel putin 40.000 euro.

Totodata, limita de raspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de imbolnavire, pe timpul si din cauza actiunilor de lupta, care au ca rezultat mutilari sau defecte fizice ireversibile ori vatamari corporale/afectiuni ce pot fi stabilite in mod obiectiv.

Asiguratorii vor acoperi cheltuielile cu repatrierea in cuantum de pana la 14.000 euro, daca se face dovada acestor cheltuieli, cele pentru spitalizare si tratament ambulatoriu - 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile si mai putin de trei zile) si cele pentru medicamente si tratament in suma de pana la 6.000 euro.

FAST Brokers a fost infiintat in 2002, are un capital social de 200.000 lei si ii are ca actionari pe Liliana si Iulian Valentin GHEORGHIU.

Sursa foto: navy.ro