1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

O noua sesiune de admitere la programul de Master TACT, in septembrie

Sesiunea de admitere din septembrie 2019 pentru masterul TACT se va desfasura in ASE in perioada 9-11 septembrie (intre orele 09.00-14.00) si sunt disponibile 25 de locuri.

Admiterea la programul de master se face in baza unei probe scrise sub forma de test grila care va avea loc in data de 13 septembrie.

Punctajul in baza caruia vor fi evaluati canditatii se va obtine din rezultatele de la testul-grila si media examenului de finalizare a studiilor universitare de licenta, calculat conform metodologiei anuale de admitere in ASE.

Pentru multe detalii si informatii suplimentare referitoare la admitere, va rugam sa accesati in mod curent site-ul ASE sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0757.352.031.

Bibliografia aferenta examenului de admitere este:
Programul este dezvoltat in parteneriat cu Institutul de Studii Financiare si Academia de Studii Economice Bucuresti, a fost creat in baza unui proiect public-privat cu finantare externa si urmareste relatia stransa dintre managementul riscului, calcule actuariele si pietele financiare. Programul combina abordarile practice cu sesiunile teoretice, oferind un bagaj de cunostinte important, complex, necesar pentru a reusi cu succes intr-un mediu de afaceri competitiv.

Procesul Bologna a determinat trecerea programului de master printr-un proces intens de acreditare (a disciplinelor, a cadrelor didactice, a numarului de ore implicat, a modului de organizare), tinand cont de cerintele europene in domeniu - acreditari obtinute cu succes in 2008, 2013 si 2018.


Programul TACT se desfasoara pe durata a 4 semestre, sub forma de Masterat Profesional, fiind deschis tututor categoriilor de absolventi ciclu licenta, fiind sustinut de specialisti adusi de Institutul de Studii Financiare din mediul privat sau academic din tara si strainatate (Austria, Belgia, Germania, Marea Britanie, Portugalia).

Structura programului modular poate fi consultata pe site-ul www.tact.ase.ro.


PROMO