1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
O noua imagine pentru CONSULTANT ...

O noua imagine pentru CONSULTANT AA Broker

CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare trece printr-un proces de rebranding si are un nou logo. Modern, simplu, in culori calde, noul logo al companiei evidentiaza ideea de echilibru si armonie. Nu exista inceput sau sfarsit, exista miscare, schimbare, transformare.

"Noua imagine este despre relatii puternice si stabile, despre angajament si seriozitate, despre aceeasi echipa orientata spre obiective dar mult mai ambitioasa si mai motivata. Noua identitate vizuala simbolizeaza conexiunea pe care ne dorim sa o avem in permanenta cu partenerii si clientii nostri.

Mai presus de toate, ne dorim ca noul logo sa reprezinte increderea ca indiferent de ce ne rezerva viata , intodeauna vom fi mana intinsa cate te ajuta sa te ridici pentru a-ti continua drumul.

Angajament, transparenta si altruism sunt cele 3 cuvinte care ne dorim sa descrie experienta Consultant AA Broker", a declarant Otilia PETRARIU, CEO, CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare.

In noua viziune, forma logo-ului ne trimite cu gandul la simbolul infinitului, la puntea de legatura dintre trecut si viitor. Din acest motiv noua sigla va fi utilizata in comunicarile cu clientii si in social media, iar vechea sigla va mai fi utilizata doar in documentele oficiale. Drumul celor peste 10 ani de activitate ne demonstreaza o data in plus ca secretul este sa nu te opresti.

"Povestea CONSULTANT AA continua! Fii parte din povestea noastra!", a transmis Otilia PETRARIU.