1asig.ro

O companie InsurTech din Germania inoveaza in asigurari si vrea sa se extinda in cele mai mari piete de profil din Europa

5 min. / 1.540 cuvinte
Getsafe, o companie InsurTech din Germania, a intrat pe piata din Marea Britanie cu o polita digitala de asigurare a bunurilor. Acesta este primul pas facut de Getsafe in afara Germaniei, iar compania sustine ca, in viitorul apropiat, vrea sa se extinda in toata Europa. Getsafe incearca sa regandeasca asigurarea in Marea Britanie, si nu numai, si sa devina un asigurator digital de top.

PROMO


In acest sens, Getsafe foloseste, printre altele, tehnologia machine learning si, cu numai cateva click-uri, consumatorii pot incheia o asigurare si pot vizualiza si modifica, in orice moment, atat detaliile personale, cat si cele din contractul de asigurare. Compania pune la dispozitia consumatorilor si un chatbot, Carla, care este disponibil 24/24, pentru a raspunde intrebarilor si pentru a prelua cererile de despagubire.

"In ultimii doi ani, am aratat ca produsul nostru raspunde unei nevoi esentiale pentru tanara generatie cu inclinatii spre tehnologie. Prin asigurarea oferita consumatorilor cu ajutorul unui smartphone, dezvoltam un produs care se potriveste cu obiceiurile de viata si cu cele de comunicare ale acestei generatii", explica Christian WIENS - CEO & Founder, Getsafe.

Getsafe a infiintat o subsidiara in Londra si, pentru lansarea acestui produs, a incheiat un parteneriat cu Hiscox. "Getsafe actioneaza ca o platforma cu mai multi furnizori si se bucura si de sustinerea Munich Re si AXA. Hiscox este, in Marea Britanie, un furnizor de renume pentru produsul nostru de asigurare, iar noi suntem incantati de aceasta colaborare", a mai precizat reprezentantul Getsafe.

In locul unui contract fix, Getsafe propune o asigurare modulara, pe care consumatorii o pot alege si, de asemenea, o pot personaliza in functie de propriile nevoi si dorinte. Rezultatul, o mai mare flexibilitate si relevanta pentru cei cu un stil de viata dinamic si in continua schimbare. Clientii isi pot asigura bunurile din interiorul si exteriorul locuintei si se pot proteja si impotriva daunelor accidentale.

"In acest moment, suntem foarte mandri ca aplicatia noastra este folosita intens de clienti. Mai mult de o tremie dintre ei continua sa revina in fiecare luna la aplicatia noastra, pentru a obtine informatii si pentru a organiza si proteja ceea ce este important pentru ei. Un nivel atat de ridicat de implicare nu a mai fost vazut pana acum in industria de asigurari. Acum, putem oferi acest lucru si consumatorilor din Marea Britanie", a mai declarat Christian WIENS - CEO & Founder, Getsafe.

Reprezentantii companiei mai subliniaza ca Getsafe va continua sa se extinda si si-a propus sa fie activa in cele mai mari piete de profil din Europa. Nu in ultimul rand, Getsafe mai noteaza ca, in cea de-a doua parte a acestui an, va lansa prima asigurare complet digitala de sanatate, aceasta polita urmand sa fie disponibila, initial, doar pentru consumatorii din Germania.

524 accesari