Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 954 - 14 iunie 2021


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto:Daca nu ai timp sa faci un lucru bine, crezi ca vei avea timp sa il faci din nou?


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!


GLOBASIG Broker recruteaza:

Partener in programul Start-up GLOBASIG

Esti la inceput de drum in industria asigurarilor si vrei sa devii un antreprenor de succes?

Atunci este momentul sa te alaturi echipei GLOBASIG.

Fiind un program dedicat persoanelor cu experienta minima in acest domeniu, suportul este cuvantul cheie si suntem constienti de importanta acestuia in cladirea unui business de succes. Ne dorim sa construim o noua generatie de antreprenori care sa se plieze pe principiile si valorile GLOBASIG.

Avem o expertiza solida prin prisma dezvoltarii unor programe similare prin intermediul carora am tras in echipa noastra peste 100 de parteneri care provin din randul persoanelor fara experienta sau cu experienta minima in industria asigurarilor.

Fie ca esti din Bucuresti sau din oricare alta localitate a Romaniei, poti beneficia de:
  • Indrumare juridica si contabila
  • Suport logistic
  • Programe gratuite de formare profesionala
  • Comisioane atractive
  • Bonusuri consistente
  • Suport tehnic din partea unui intreg departament de specialitate
  • Suport tehnic si financiar pentru dezvoltarea unor proiecte inovatoare la nivel local
  • Multe alte beneficii menite sa te transforme intr-un antreprenor de succes
Daca te-ai hotarat, ne poti contacta la adresa de e-mail startup@globasig.ro sau la numarul de telefon 0748.18.64.17.

Alege sa devii un antreprenor de succes alaturi de un broker "Demn. De incredere."!Stiri

Noua echipa de conducere a BAAR. Madalin ROSU a fost reales Presedinte

Companiile din industria asigurarilor auto din Romania si-au ales membrii in Consiliul Director al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, una dintre cele mai importante asociatii care reprezinta interesele asiguratorilor de autovehicule din Romania.

Continuare

 

 

Tanja BLATNIK este reprezentantul EUROINS in Consiliul Director al BAAR

EUROINS Romania revine in conducerea asociatiei BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania. Astfel ca Tanja BLATNIK, Directorul General al companiei, a devenit cel mai nou membru in Consiliul Director al asociatiei.

Continuare

In ultimii 10 ani, viteza a provocat unul din patru decese din accidente rutiere. Avem nevoie de parerea ta!

Viteza reprezinta una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave la nivel national, ponderea sa in statisticile anuale de profil fiind de aproximativ 20% din total. Doar in 2020, aceasta a fost principala cauza a accidentelor rutiere grave, provocand 17,3% din acestea. In acest context, comunitatea #treazlavolan lanseaza un sondaj prin care isi doreste sa afle perspectiva soferilor asupra riscului vitezei la volan.

Continuare

VIDEO: Antreprenor in Asigurari, cu Daniela BADALUTA

O noua saptamana, o noua editie Antreprenor in Asigurari - o emisiune cu si despre antreprenori si intraprenori care pot inspira si pe altii in drumul spre succes. Ce e nou, de data aceasta? Ca de fiecare data, totul. Nu de alta, dar reteta succesului nu e universala, ci marcata de experiente proprii. In platou, alaturi de moderatorul Sergiu COSTACHE, s-a aflat, de data aceasta, Daniela BADALUTA - Presedinte Fondator al grupului RECREX.

Continuare

VIDEO: De vorba cu... Virgil SONCUTEAN si Gheorghe GRAD

Otilia PETRARIU, Presedinte, PRBAR Academy, i-a avut ca invitati, in programul "De vorba cu....", pe Virgil SONCUTEAN, CEO al ALLIANZ-TIRIAC, si pe Gheorghe GRAD, Country Manager la RENOMIA SRBA Insurance Broker.

Continuare

Gala Premiilor DESTINE 2020 s-a desfasurat in format hibrid

Gala Premiilor DESTINE 2020 s-a desfasurat miercuri, 8 iunie 2021, la Mandachi Hotel &SPA, Suceava, in format hibrid - cu prezenta fizica si on-line. In cadrul Galei au fost premiati colaboratorii cu cele mai bune rezultate pe clase de asigurari si trepte de cariera, culminand cu decernarea premiului "Brokerul Anului", pentru rezultatele anului 2020.

Continuare

Sondaj: 2 din 3 angajati romani care au copii nu ar da munca de acasa pe cea de la birou

Daca in urma cu un an, aproape jumatate dintre angajatii care lucrau de acasa impreuna cu copiii declarau ca au dificultati in a-si organiza eficient sarcinile de serviciu pe fondul intreruperilor si atentiei necesare ingrijirii copiilor, in acest an 61% dintre angajatii parinti care lucreaza de acasa spun ca s-au adaptat si chiar pot sa-si desfasoare bine activitatea in acest mod. In plus, 67% dintre cei care au raspuns unui sondaj pe platforma de recrutare BestJobs nu s-ar intoarce la birou si 72% considera ca acum reusesc sa mentina mai bine echilibrul intre viata de familie si cea de la job.

Continuare

SAVE THE DATES - evenimente XPRIMM

Dupa ce am marcat deschiderea unui nou sezon de evenimente, cu Premiile Brokerilor de Asigurare 2021, evenimentele XPRIMM vor continua in perioada urmatoare si va invitam sa va treceti in agenda datele a doua evenimente importante pentru piata asigurarilor.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!