Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 948 - 4 mai 2021


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto:„Bucura-te de tot ceea ce alegi sa faci. Daca nu-ti place, esti responsabil sa faci o schimbare.” — Chuck Palahniuk


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

?

Eurolife FFH Asigurari Romania recruteaza:

Responsabil regional brokeri

Eurolife FFH Asigurari Romania este o companie de top pe segmentul asigurarilor cu o experienta de peste 12 ani pe piata locala. Eurolife acopera un portofoliu complex de riscuri: de la asigurari de viata si sanatate pana la asigurari de imobil, de accidente si de raspundere civila.

Eurolife FFH Romania include companiile Eurolife FFH Asigurari de Viata si Eurolife FFH Asigurari Generale, fiind o subsidiara a Eurolife FFH Insurance Group. Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, un holding canadian care, prin subsidiarele sale, este implicat in asigurari de proprietate si de accident, reasigurari si gestionarea investitiilor.

In prezent, peste 100.000 de clienti detin polite de asigurare emise de Eurolife FFH Asigurari Romania. www.eurolife-asigurari.ro

Responsabilitati:
 • Acorda sprijin pentru incheierea de parteneriate de vanzare cu brokerii si partenerii cu care firma nu are in prezent astfel de colaborari;
 • Coordoneaza activitatea de vanzare desfasurata de companie prin intermediul brokerilor si partenerilor de asigurare;
 • Promoveaza imaginea companiei si stimuleaza vanzarile in relatie cu brokerii si partenerii de asigurare cu care firma are incheiate contracte de intermediere;
 • Intocmeste impreuna cu brokerii obiectivele anuale de vanzari, in functie de strategia companiei;
 • Indruma si sustine activitatea brokerilor in cadrul procesului de vanzare si subscriere a asigurarilor generale si de viata;
 • Intocmeste oferte de asigurare in baza solicitarilor (cererilor de oferta) transmise de brokeri;
 • Solicita feedback de la brokeri in legatura cu ofertele de asigurare transmise;
 • Sustine traininguri de prezentare a produselor de asigurare pentru angajatii si colaboratorii societatilor de brokeraj;
 • Evalueaza periodic activitatea derulata de catre brokeri;
 • Intocmeste rapoarte de informare cu privire la activitatea prestata, la cererea superiorului direct;
 • Contribuie la cresterea portofoliului companiei;
 • Asigura o buna comunicare intre societate si companiile de brokeraj.
Cunostinte, abilitati si experienta necesare postului:
 • Studii superioare;
 • Cunostinte operare calculator;
 • Minim 2 ani experienta in relatia cu brokerii sau vanzari directe;
 • Spirit antreprenorial;
 • Bune abilitati de relationare, prezentare, comunicare si negociere;
 • Abilitati de planificare si organizare.
Beneficii:
 • O oportunitate excelenta de a-ti dezvolta cariera in cadrul unui important grup financiar international, intr-o echipa tanara si un mediu de lucru dinamic;
 • Venit atractiv (parte fixa si variabila) si abonament medical;
 • Posibilitate de dezvoltare si promovare;
 • Program de training.
Contact: Te rugam sa trimiti CV-ul tau la adresa de e-mail: recrutare@eurolife.gr
Stiri

Noi aprobari ASF in conducerea unor companii din piata asigurarilor

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri - 27 aprilie, masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Continuare

VIDEO: UNSAR: Introducerea deductibilitatii pentru asigurarile de viata ar putea duce la o crestere de 30% in primul an

S-a vorbit mult in ultimul an despre nevoia de dezvoltare a segmentului asigurarilor de sanatate si despre cresterea cererii pentru aceste produse. Un sector strans legat de acesta este insa si cel al asigurarilor de viata, iar importanta sa in cresterea gradului de protectie a vietii romanilor este de necontestat. Acesta este si unul dintre motivele care au stat la baza realizarii studiului Asigurarile de viata, instrument de protectie pentru familie de catre UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Continuare

PAID Romania: Numarul locuintelor asigurate a depasit pragul de 1,8 milioane!

Numarul politelor PAD - asigurarea obligatorie a locuintei - a depasit pentru prima data pragul de 1,8 milioane la nivel national, potrivit datelor PAID Romania (Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale).

Continuare

ISF anunta castigatorii concursului de educatie financiara "Idei de Viitor"

Institutul de Studii Financiare a organizat concursul de promovare a educatiei financiare de catre studenti "Idei de Viitor", la care s-au inscris 25 echipe din 12 centre universitare. In cadrul evenimentului "Idei de Viitor pentru tinerele generatii" au fost anuntate cele trei proiecte castigatoare.

Continuare

Indiferent unde esti, fii #treazlavolan, #treazpemotocicleta, #treazpebicicleta si un #pietontreaz!

Fie ca alegi sa calatoresti cu masina zilele acestea, fie ca optezi pentru plecarile cu motocicleta sau plimbarile cu bicicleta, siguranta rutiera si comportamentul responsabil trebuie sa ramana la fel de importante. In acest context, iata cateva din cele mai importante reguli si recomandari de siguranta rutiera de care trebuie sa tii intotdeauna cont atunci cand te afli in trafic.

Continuare

VIDEO: Cum a schimbat pandemia programele de training din industria asigurarilor?

Cum au evoluat programele de training in ultimul an si cum s-au adaptat cursantii si companiile la pandemie, pregatirea continua obligatorie a intermediarilor in asigurari - sunt cateva dintre temele dezbatute de Sergiu COSTACHE cu trainerul Cristian Dorel LACATUS in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 27 aprilie.

Continuare

Rata somajului in luna martie a fost de 5,5%

Rata somajului in luna martie, ajustata sezonier, a fost de 5,5%, cu 0,2 puncte procentuale mai mica fata de februarie (5,7%), potrivit datelor INS - Institutul National de Statistica.

Continuare

Fenomenul de imbatranire demografica s-a accentuat in 2020. Populatia dupa domiciliu a scazut cu 0,5%

Populatia dupa domiciliu a ajuns la 22,089 milioane de persoane la 1 ianuarie 2021, in scadere cu 0,5% fata de 1 ianuarie 2020, conform datelor publicate de INS - Institutul National de Statistica.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!