Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 937 - 16 noiembrie 2020


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto: Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in starea de a le face.


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

?

WILSON INSURANCE BROKER recruteaza:

Parteneriat Online & Offline

Suntem WILSON INSURANCE BROKER, cel mai modern Broker de Asigurari din Romania cu activitate orientata preponderent pe mediul online. Avem cel mai variat portofoliu de produse de asigurari online din tara cu cei mai multi asiguratori integrati pe solutia noastra informatica asigurari.ro

Oferim o gama completa de produse si solutii de asigurare si financiare, capabile sa raspunda tuturor nevoilor de protectie.

Ce oferim noi?
 • Propriul tau "web site" online in cadrul platformei informatice asigurari.ro astfel incat portofoliul tau sa beneficieze de toate serviciile noastre online la nivel national
 • Posibilitatea de a lucra online (ofertare, emitere, incasare etc)
 • Programe de training pentru fiecare categorie de produse (cursuri de pregatire interna)
 • Posibilitatea de a avansa profesional
 • Sistem de remuneratie ce poate depasi nivelul veniturilor medii din Romania, daca te numeri printre aceia care stiu sa fructifice oportunitatile
 • Comisionul lunar competitiv calculat ca procent din comisionul brokerului aferent produselor vandute
 • Bonusuri acordate in functie de performantele inregistrate
  • Ce vrem de la tine?

   • Sa cunosti si sa crezi in valoarea produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa le poti promova in relatia cu clientii
   • Sa identifici posibilele nevoi de protectie financiara prin asigurare
   • Sa oferi solutiile potrivite fiecarui client, fie ca este vorba de nevoia de protectie a bunurilor, a vietii sau sanatatii
   Trimite-ne un e-mail la adresa office@asigurari.ro si te vom contacta pentru a detalia oportunitatile colaborarii cu compania noastra.
WILSON INSURANCE BROKER recruteaza:

BROKER ASIGURARI

Responsabilitati:
 • Promovarea si vanzarea produselor de asigurare de la Asiguratorii Parteneri
 • Dezvoltarea, gestionarea si fidelizarea portofoliului de clienti
 • Mentinerea legaturii permanente cu clientii, acordandu-le acestora asistenta necesara pe durata parteneriatului
 • Detinerea unui portofoliu propriu constituie un avantaj
Cerinte:
 • Studii superioare
 • Experienta in domeniul asigurarilor - minimum 2 ani
 • Cunostinte utilizare calculator - nivel mediu (MsOffice: Word, Excel)
 • Abilitati de relationare, comunicare, negociere
 • Abilitati de analiza si interpretare a datelor
 • Orientare catre obtinerea de rezultate
 • Orientare catre necesitatile clientului si oferirea de asistenta si consultanta acestuia
 • Atitudine pozitiva
 • Spirit de echipa
 • Integritate, seriozitate, initiativa, responsabilitate
Oferim:?pachet salarial competitiv, conditii de lucru adecvate si moderne.

Trimite-ne un e-mail cu C.V.-ul tau la adresa?office@wilsoninsurance.ro?si te vom contacta pentru a detalia oportunitatile colaborarii cu compania noastra.
Stiri

Din 16 noiembrie, APPA lanseaza campania "Stii totul despre asigurari si castigi"

Clientii tai stiu totul despre asigurari sau sunt pregatiti sa invete informatiile de care au nevoie? Da-le de veste: din 16 noiembrie sunt invitati sa participe la un concurs unde cunostintele financiare le pot aduce premii importante!

ContinuareVIDEO: Tendintele pietei de asigurari din Rusia, dezbatute in cadrul emisiunii XPRIMM Time for Business

Continuand lista pietelor pe care emisiunea isi propune sa le analizeze, noua editie internationala a XPRIMM Time for Business a oferit oportunitatea invitatilor speciali sa vorbeasca despre provocarile pe care pandemia le-a adus pe piata de aigurari din Rusia si cum au facut fata noilor schimbari.

Continuare

Se lanseaza YGIN - o initiativa in sprijinul tinerilor din asigurari

Asociatia spaniola a tinerilor profesionisti in asigurari (AJPS) a lansat YGIN - Young Global Insurance Network, o retea globala pentru tinerii profesionisti din sectorul asigurarilor, care ii incurajeaza sa se conecteze si sa impartaseasca experientele lor.

ContinuareVIDEO: Rodica FUICU: Fericirea se afla in lucruri marunte, iar pentru mine poate insemna un minut in liniste, cu o carte buna si muzica preferata

Activeaza in asigurari de 26 de ani, este o fire tenace, puternica si un partener de incredere in industria asigurarilor, insa, putini stiu ca in liceu a studiat canto cu Mihaela RUNCEANU si canta la chitara. Iubeste frumosul, arta si marturiseste ca dragostea pentru muzica clasica a descoperit-o dupa o vizita la Opera Nationala Romana cu o profesoara de liceu. Despre toate acestea, dar si despre familie, asigurari si generatii viitoare ne-a povestit Rodica FUICU, General Manager, ASIG Management Broker de Asigurare, intr-un interviu Despre Oameni by XPRIMM.

Continuare

SONDAJ: Romanii sunt nemultumiti de casele lor si subestimeaza riscurile care le ameninta locuintele

Romanii sunt nemultumiti de casele lor, ar face investitii in decoratiuni si mobilier nou si subestimeaza riscurile care le ameninta locuintele. Acestea sunt rezultatele unui sondaj online desfasurat in cadrul campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", proiect care urmareste, de 8 ani, sa atraga atentia asupra faptului ca exista riscuri care pot pune in pericol casele romanilor si ca asigurarile pot oferi protectie financiara importanta in astfel de situatii.

Continuare

S-a lansat grupul "Ce sa faci cand stai acasa"!

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se apropie de finalul oficial, insa siguranta caselor noastre ramane mai importanta ca niciodata. Tocmai de aceea, discutiile privind modalitatile de protectie a locuintelor vor continua si in lunile urmatoare.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!