Inapoi la www.1asig.roXPRIMM Job Nr. 924 - 29 iunie 2020


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto: In viata puterea este supusa multor cutremure. Atentie la fisuri.


Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

?

STELLAR RE recruteaza:

ASISTENT IN BROKERAJ (PF sau PJ)

Cu o bogata experienta internationala in domeniul reasigurarilor dorim sa ne formam o echipa profesionista de asistenti in brokeraj in domeniul asigurarilor(pf sau pj) cu care sa punem bazele unui proiect compozit de asigurare-reasigurare unic pe piata romaneasca.

Ai un portofoliu de calitate de pe urma caruia doresti mai multe beneficii?

Alatura-te echipei noastre si il vom dezvolta cu success impreuna!

Trimite CV-ul tau cu ?datele de contact la adresa contact@stellar-re.com si te vom contacta pentru a stabili o intalnire*.

* Nu te obosi daca cumva ai prejudiciat vreun alt broker sau companie de asigurari. Vom afla cu siguranta!

Stiri

Nicu MARCU a primit votul Parlamentului pentru functia de Presedinte ASF

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului l-a votat, miercuri - 24 iunie a.c., pe Nicu MARCU pentru ocuparea functiei de Presedinte - membru executiv al Consiliului ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Continuare

 

Companiile din piata asigurarilor combina munca de la birou si cea de acasa

In conditiile impuse de pandemia COVID-19, companiile din piata asigurarilor combina, in acesta perioada, munca de la birou si cea de acasa - online. Confom jucatorilor chestionati de 1asig.ro, revenirea in spatiile de lucru respecta toate masurile indicate de autoritati, in vederea protectiei consumatorilor, dar si a angajatilor si partenerilor.

Continuare

INFOGRAFIC: PAID dezvolta solutii pentru a sprijini reteaua de distributie in incheierea de polite PAD

Pentru ca gradul de cuprindere in asigurare a locuintelor din Romania sa creasca, nu este suficient ca proprietarii sa fie informati. Este nevoie ca reteaua de distributie sa functioneze cat mai eficient, iar agentii si brokerii de asigurare sa simta ca au o misiune importanta in asigurarea caselor din Romania.

Continuare

Radu CRACIUN: Fondurile private de pensii si-au revenit dupa socul suferit in pandemia COVID-19

Despre cum au trecut fondurile de pensii private peste situatia creata de pandemia COVID-19, informarea participantilor despre conturile individuale, zvonurile privind nationalizarea pensiilor private, si nu numai, au discutat Radu CRACIUN - Presedintele BCR Pensii si al APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, difuzate marti de RFI Romania.

Continuare

VIDEO: Despre copilarie, aspiratii studentesti, cariera profesionala, oameni importanti si filozofii de viata cu Calin RANGU

A crescut intr-o Romanie comunista, in care nu existau calculatoare, iar singurele lucruri tehnologice puteau fi considerate radio-emisiile si satelitii. Arc peste timp, astazi ne vorbeste despre tehnologii noi de digitalizare, Big Data, AI (Inteligenta artificiala) sau BlockChain. A avut dintotdeauna o inclinatie inspre fizica si matematica, insa, putini sunt cei care stiu ca in facultate studentii aveau un singur calculator pe care seful de laborator nu le permitea sa-l utilizeze pentru a nu-l deteriora. Despre toate aceste etape din viata lui, care au fost pietrele de temelie ale profesionistului de astazi ne-a povestit Calin RANGU, Presedintele ISF si director in cadrul ASF, in cea mai recenta editie a Emisiunii Despre Oameni by xprimm.

ContinuareOrice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici