Inapoi la www.1asig.ro



XPRIMM Job Nr. 852 - 3 septembrie 2018


Vrei un loc de munca mai bine platit? Gaseste primul toate joburile noi pe www.1asig.ro si www.asiguratori.ro!

Vrei sa publici un anunt de angajare eficient? Click aici!



XPRIMM Job este pe LinkedIn! Alaturati-va grupului dedicat job-urilor din asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Gasiti XPRIMM Job si pe Facebook! Va invitam sa dati like paginii dedicate celor mai noi job-uri din asigurari, brokeraj si domeniul financiar!

Motto:Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume.


ASIROM VIG recruteaza:

Manager Dezvoltare Produs Asigurari de Viata


ASIROM VIG recruteaza:

Manager Subscriere Asigurari de Viata


ASIROM VIG recruteaza:

Consilier Subscriere Asigurari de Viata


ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP recruteaza:

Director Daune Asigurari de Viata


ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP recruteaza:

Consilier reasigurari


ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP recruteaza:

Inspector daune (auto / vatamari corporale / non-auto)


ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP recruteaza:

Inspector daune non-auto


ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP recruteaza:

Coordonator agenti


ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP recruteaza:

Agent de asigurare



BCR Asigurari de Viata recruteaza:

Actuar



Stiri

GRAWE Romania are un nou Director de Vanzari

Incepand din luna septembrie a.c., Dragos CALIN este noul Director de Vanzari al companiei GRAWE Romania. Desemnarea sa in aceasta functie reprezinta o decizie strategica vizand dezvoltarea vanzarilor si cresterea standardelor de calitate si profitabilitate in contextul extinderii afacerilor companiei pe domeniul asigurarilor auto.

Continuare

ASF a aprobat noi numiri in conducerea a doi asiguratori

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei din 29 august a.c., noi numiri in conducerea a doua companii de asigurari care activeaza pe piata locala.

Continuare

O casa noua la vremuri noi - XPRIMM are un nou sediu

Incepand cu 1 septembrie a.c., XPRIMM are un nou sediu - Strada Ion Bogdan, Nr 4-6, Etaj 2, Bucuresti, Sector 1. Aceasta este o schimbare facuta intr-un an de bilant - 20 de ani de XPRIMM in piata romaneasca de asigurari. Sunt etape si momente cand se simte nevoia unor schimbari, a unor reorganizari care sa dea un suflu nou si o noua perspectiva.

Continuare

VIDEO: Au mai ramas doar cateva locuri in programul de mentorat lansat de PRBAR Academy! Inscrie-te acum!

Inscrierile in cadrul programului de mentorat in asigurari se apropie de final, iar cei care doresc sa se alature acestuia inca mai au aceasta posibilitate. "Au mai ramas cateva locuri, astfel ca perioada de inscriere se mai poate prelungi pana la data de 15 septembrie", a declarat Otilia MIHAI, Presedinte, PRBAR Academy, in cadrul editiei speciale a emisiunii "Ora de risc" de vineri, 25 august a.c.

Continuare

Editia a IV-a a Scolii de Vara FDA s-a desfasurat la Toplita

Desfasurata, intre 24 si 26 august a.c. in Toplita, sub egida "Incursiune in Muntii Calimani", editia a IV-a a Scolii de Vara FDA - Fabrica de Asigurari a imbinat, ca in fiecare an, "pasiunea profesiei noastre cu placerea de a interactiona cu natura, cu frumusetile de necuprins ale tarii noastre, cu Romania Pitoreasca, Romania care conteaza", a declarat Adrian TESLOVAN, Director General, Fabrica de Asigurari.

Continuare

Cum va arata sectorul Supply Chain & Logistics in viitor?

Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul Supply Chain & Logistics Forum & Expo organizat de BusinessMark si gazduit de Hotel Radisson Blu din Bucuresti in data de 4 octombrie a.c., va prezenta experti locali si internationali ce vor impartasi din know-how-ul lor in acest domeniu. Conferinta este sustinuta de 1asig.ro in calitate de Partener Media.

Continuare

Numarul de angajati din cladirile de birouri moderne din Bucuresti poate ajunge la 270.000 pana la finalul anului

Numarul de angajati din cladirile de birouri clasa A si B din Bucuresti a ajuns la aproximativ 253.000 la finalul primului semestru din 2018, o crestere usoara comparativ cu finalul anului precedent. In prima jumatate a anului, numarul angajatilor care lucreaza in companiile cu sedii in cladirile de birouri moderne din Capitala a crescut cu 3.000, potrivit estimarilor CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX, firma de consultanta imobiliara de pe piata locala.

Continuare

Fii #donatorTreazlavolan!

Anual, in Romania, mii de persoane sunt ranite grav in accidente rutiere. De cele mai multe ori, in urma unor astfel de evenimente sunt necesare cantitati importante de sange pentru victime. Cu toate acestea, potrivit statisticilor, in Romania doar 2% din populatie doneaza sange, iar spitalele se confrunta constant cu deficitul de unitati si preparate din sange. Tocmai de aceea, in cadrul campaniei de siguranta si preventie FII TREAZ LA VOLAN!, in saptamana 17 - 21 septembrie a.c., lansam initiativa #donatorTreazlavolan: haideti sa donam sange pentru victimele accidentelor rutiere!

Continuare


Cursuri


Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici