Inapoi la www.1asig.ro
XPRIMM Info Pensii
BULETINUL DE PENSII PRIVATE
Nr. 71, 9 decembrie 2009
by Media XPRIMM
Trimite Buletinul de Pensii Private unui prieten
Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici
www.pensiileprivate.ro
TOP STIRI | EXTERNE | OPINII | EVENIMENTE | NOU | VA RECOMANDAM | STATISTICI
Revista PRIMM

OPINII


Ioan VREME
CEO
GENERALI Fonduri de Pensii

Doar stimulentele fiscale si clarificarea multor aspecte functionale, care actualmente mai mult deruteaza angajatorii decat ii ajuta, ar putea incuraja dezvoltarea pensiilor private facultative. Continuare

EVENIMENTE

CEE Insurance & Pension Funds 2010
29 Ianuarie 2010
Varsovia, Polonia
Organizator: EastEuro Link
Brosura si detalii: apapr.ro
Click aici pentru detalii.

Ziua Pensiilor Private
Editia a IV-a
27 mai 2010
Sinaia, Romania
Organizator: Media XPRIMM
Click aici pentru detalii.

TOP STIRI

Randamentele din piata de pensii private au depasit asteptarile cele mai optimiste

Fondurile de pensii obligatorii (Pilonul II) au marcat un randament mediu de 16,2% pe primele 11 luni ale acestui an, mult peste inflatia de 4% din aceeasi perioada. In perioada noiembrie 2008 - noiembrie 2009, adica ultimul an pentru care exista date publice in acest moment, performanta medie a pietei a fost 17,5%, peste inflatia de 4,3% corespunzatoare. Continuare

Pilon III: BCR Prudent pe primul loc, in topul participantilor

La sfarsitul lunii noiembrie, situatia pietei de pensii private facultative se prezenta astfel: numarul participantilor se ridica la 183.819 persoane, mai mult cu 2.775 participanti decat in luna precedenta; un volum al activelor nete de 192 milioane lei, in crestere cu cca. 12 milioane fata de octombrie 2009. Continuare


Alte stiri...

BCR Asigurari de Viata
AIG Life
GENERALI Fond de Pensii

NOU de la CSSPP

STIRI EXTERNE

CSSPP ofera participantilor o noua facilitate de control

Pagina de web a Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private ofera participantilor o noua facilitate pentru a-si verifica situatia contului individual.
O caseta din prima pagina indruma persoanele interesate catre o colectie sintetica de link-uri ce permit accesarea directa a facilitatilor de verificare a contului puse la dispozitie de operatori.


UNGARIA: pensiile facultative ar putea deveni mai scumpe

Fondurile de pensii private facultative ar putea fi fortate sa mareasca nivelul comisioanelor percepute pentru administrare, scrie presa financiara ungara. In prezent, administratorii percep comisioane din contributii de 10% sau mai putin, dar datele publicate de autoritatea de supraveghere a pietelor financiare din Ungaria arata ca aceste sume nu acopera cheltuielile operationale ale administratorilor. Pierderile contabile inregistrate de ridica la 1 miliard forinti (cca. 3,73 milioane euro) in primele 9 luni ale anului 2009. Continuare


VA RECOMANDAMVERIFICA-TI
   CONTUL DE PENSIE PRIVATA!

STATISTICI Pilon II


STATISTICI Pilon III


 » AEGON
 » AIG
 » ALLIANZ-TIRIAC
 » AVIVA
 » BCR
 » EUREKO
 » GENERALI
 » ING

»Numarul participantilor
»Active nete administrate
»Valoarea unitatii de fond
»Investitiile fondurilor


COMPARA...
» Fondurile de pensii obligatorii
»Numarul participantilor
»Active nete administrate
»Valoarea unitatii de fond
»Investitiile fondurilor


COMPARA...
» Fondurile de pensii facultative

XPRIMM Newsletters

Presedinte: Sergiu COSTACHE CEO: Adriana PANCIU
Coordonator: Daniela GHETU

Editori: Oleg DORONCEANU, Andreea IONETE, Oana RADU

Coordonator Evenimente: Daniela ALECU
Departament Evenimente: Simona CONSTANTIN, Dana ZAHARIA
Department IT: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

e-mail: pensii@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Buletin de Pensii Private sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.pensiileprivate.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin de Pensii Private, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin de Pensii Private si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2009 Media XPRIMM

Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici