Buletin informativ de asigurari.
Nr. 513 - 12 iulie 2023
Editorial

Peste 24 de ani si peste 14.000 de pagini

by Adina TUDOR, 2023-07-12

In pofida amenintarilor constante privind lipsa de relevanta a mass media tiparite in fata noilor media digitale (amenintari dovedite, de altfel, ca fiind nefondate pana la urma), rezistand in pofida crizelor economice sau a unei pandemii globale pe care nimeni nu ar fi putut sa o anticipeze, revista PRIMM - Asigurari & Pensii continua sa ramana, de peste 24 de ani, singura publicatie de profil dedicata pietei asigurarilor si brokerajului din Romania.


Continuare

Tendinte

Ce despagubiri au platit asiguratorii in T1 2023 - calcul XPRIMM!
by Andreea RADU, 2023-07-12
Indemnizatiile brute platite, inclusiv maturitati si rascumparari, pentru asigurari generale si de viata au totalizat, in primul trimestru din 2023, peste 2,15 miliarde de lei, in crestere cu 9,77% fata de perioada similara a anului trecut. Din total, peste 1,5 miliarde de lei au fost achitate pentru daunele auto - RCA si CASCO. Mai jos va prezentam cat au platit marii asiguratori, conform calculelor XPRIMM Publications!


Continuare

Interviu

Madalina GOSPEI: Calitati care te propulseaza catre succes

A fi antreprenor poate insemna independenta financiara si libertatea de a-ti organiza singur task-urile atunci cand vrei. Insa, antreprenoriatul presupune si o responsabilitate mai mare fata de angajati, dar si fata de clienti.


Continuare

Job

XPRIMM 25 de ani
Recomandari

DESTINE Broker
Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .