Buletin informativ de asigurari.
Nr. 510 - 24 mai 2023
Editorial

Ce au in comun siguranta rutiera si asigurarile?

by Adina TUDOR, 2023-05-24

Asigurarile inseamna, in primul rand, protectie financiara impotriva riscurilor, iar in centrul existentei lor se afla promisiunea facuta asiguratilor. Prin urmare, intr-un sfert de secol de activitate dedicata pietei de profil, era inevitabil ca Media XPRIMM sa nu isi doreasca sa dezvolte si initiative dedicate publicului larg - cel vulnerabil in fata diverselor riscuri.


Continuare

Tendinte

TOP: Ce daune au platit asiguratorii in 2022!
by Andreea RADU, 2023-05-24
Indemnizatiile brute platite, inclusiv maturitati si rascumparari, pentru asigurari generale si de viata au totalizat, in anul 2022, peste 7,8 de miliarde de lei, in crestere cu 2,8629% fata de anul precedent.


Continuare

InsuranceStyle

25 - mult sau putin?
In viata, exista varste si exista momente care trebuie marcate si merita putin ragaz pentru a fi simtite din plin si intelese.


Continuare

Interviu

Eduard SIMIONESCU - Afaceri, crize si asigurari

De mai bine de trei ani, mediul de business a fost zguduit de o serie de factori dintre cei mai surprinzatori si mai nefavorabili. Volatilitatea ridicata a indicatorilor economici de baza a condus si la o stare de ingrijorare aproape constanta la nivel global privind riscurile si controlul lor.


Continuare

Job

XPRIMM 25 de ani
Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker
Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .