Buletin informativ de asigurari.
Nr. 509 - 10 mai 2023
Editorial

Peisajul riscurilor rutiere

by Adina TUDOR, 2023-05-10

Stim deja ca, din punctul de vedere al sigurantei rutiere, Romania nu se afla, inca, la punctul dorit. Astfel, chiar daca numarul accidentelor rutiere grave, al persoanelor decedate in urma accidentelor rutiere si al persoanelor ranite grav au avut, in 2022, cele mai mici valori inregistrate in ultimii 10 ani, vorbim, in continuare, de medii mari de accidente si victime in urma acestora, in special comparativ cu toate celelalte tari europene.


Continuare

Interviu

Florin TATARU: "Falimentele din ultimii ani isi pun amprenta asupra industriei de asigurari auto"

Intr-un context global turbulent, care in multe tari a facut ca inflatia sa depaseasca doua cifre, piata locala a asigurarilor auto are parte de provocari fara precedent. Potrivit datelor BNR, si in Romania, inflatia a depasit 15% in ultimul trimestru al anului 2022.

Continuare

Tendinte

TOPUL Brokerilor pe clase de asigurare, in 2022
by Andreea RADU, 2023-05-10
Piata de brokeraj din Romania a ajuns la aproape 12,5 miliarde de lei in anul 2022, primii 10 jucatori controland peste jumatate din primele totale intermediate de piata.

Continuare

InsuranceStyle

Arme cu care poti ucide fara sa realizezi - miturile si indiferenta
by Oana RADU, 2023-05-10
Vine sezonul cald, de vacante si weekenduri de plimbari (sper! Pentru ca la cum s-au prezentat temperaturile anul acesta, pare ca am ratat sa merg la mare in februarie si acum, in mai, este prea frig).


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker
Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .