Buletin informativ de asigurari.
Nr. 508 - 19 aprilie 2023
Editorial

Cat de sigur e sigur?

by Adina TUDOR, 2023-04-19

Conform datelor Politiei Romane, 2022 a fost cel mai sigur an din punct de vedere rutier din tara noastra din ultimul deceniu. Numarul accidentelor rutiere grave, al persoanelor decedate in urma accidentelor rutiere si al persoanelor ranite grav au avut, in 2022, cele mai mici valori inregistrate in ultimii 10 ani in Romania.


Continuare

Tendinte

Impactul AI in viitorul industriei de asigurari
by Andreea RADU, 2023-04-19
Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care functioneaza afacerile din toate industriile, iar asigurarile nu fac exceptie. Piata asigurarilor poate avea de castigat in mod semnificativ ca urmare a utilizarii Inteligentei Artificiale (AI) si a Machine Learning (ML - invatarii automate).


Continuare

InsuranceStyle

Despre rolul pauzelor si al schimbarilor in succes
by Oana RADU, 2023-04-19
De la Charles Darwin incoace am inteles ca nu supravietuiesc speciile cele mai puternice si nici cele mai inteligente, ci cele mai rapid adaptabile. Faptul este pe cat de usor de retinut, pe atat de greu de aplicat in zilele noastre. Sa fii adaptabil si flexibil, pastrand totusi directia pe care vrei sa o urmezi si puterea de a merge pana la capat, poate fi adeseori o mare provocare.


Continuare

Interviu

Radu CRACIUN - Uitati de criza. Marea provocare va fi cu totul alta

Criza vinde foarte bine si creeaza audienta, insa dupa o perioada ajungem sa realizam ca totul a fost o dezinformare si astfel ajungem sa avem probleme, din punct de vedere comportamental, la nivelul societatii.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker
Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .