Buletin informativ de asigurari.
Nr. 507 - 05 aprilie 2023
Editorial

Sanatatea este un obicei

by Adina TUDOR, 2023-04-05

Ne aflam aproape de finalul "Lunii Asigurarilor de Sanatate" din acest an, un proiect care, pentru al patrulea an consecutiv, si-a propus atat schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ (atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos), cat si cresterea gradului de informare a romanilor in ceea ce priveste rolul si beneficiile asigurarilor de sanatate.


Continuare

Tendinte

Efectele dezastrelor naturale. Cum este utila asigurarea locuintei?
by Andreea RADU, 2023-04-05
Asigurarea locuintei poate fi extrem de utila in cazul unor evenimente neasteptate si neplacute, precum au fost cutremurele din zona Olteniei, dar si seismele tragice din Turcia si Siria.


Continuare

InsuranceStyle

Ce optiuni ai in plin scandal RCA/ EUROINS
by Oana RADU, 2023-04-05
Un articol de vremuri complicate, in care reamintim ce ne invata "Fii Treaz la Volan", "Luna Asigurarilor de Sanatate" si chiar "Luna Asigurarilor de Locuinte".


Continuare

Interviu

George MOT - Pensiile publice si private vs cele ... speciale

Sistem de pensii publice este un sistem de redistribuire unde statul actioneaza ca un intermediar, ia banii de la salariati si ii plateste pensionarilor. Potrivit Eurostat, speranta de viata a crescut la nivelul Uniunii Europene, la 80 de ani.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker
Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .