Buletin informativ de asigurari.
Nr. 506 - 22 martie 2023
Editorial

O dubla primavara vieneza in asigurari

by Daniela GHETU, 2023-03-22

Traditionalele conferinte internationale de asigurari organizate de XPRIMM in fiecare primavara la Viena, revin in forta cu un pachet de doua evenimente de inalta tinuta gazduite de Hotelul Bristol, pe 4 si 5 aprilie:


Continuare

Interviu

Cum arata piata de asigurari prin prisma i-Asigurare, singura companie de Insurtech din Romania care isi desfasoara activitatea 100% online

Andi APARASCHIVEI, Administrator i-Asigurare, singura companie de Insurtech din Romania care isi desfasoara activitatea 100% online, a vorbit, intr-un interviu acordat Publicatiilor XPRIMM, despre accelerarea digitalizarii, cat si despre avantul introducerii noilor tehnologii in multe domenii, printre care si cel al asigurarilor.


Continuare

Tendinte

TIMELINE: Istoria EUROINS in 29 de ani de activitate pe piata romaneasca
by Andreea RADU, 2023-03-22
Cu un istoric in piata locala de asigurari de 29 de ani, compania EUROINS Romania, membra a grupului bulgar EUROHOLD - aflata pe a treia pozitie in clasamentul jucatorilor din industrie si primul loc pe segmentul RCA - se confrunta cu procedura de insolventa, dupa ce ASF i-a retras autorizatia de functionare. Afla care este istoricul acestei companii!


Continuare

InsuranceStyle

Dusmanii productivitatii si sanatatea
by Oana RADU, 2023-03-22
Suntem in plina Luna a Asigurarilor de Sanatate si fiecare postare pe care o distribuim ma face sa ma gandesc cateva clipe in plus la ce inseamna de fapt sanatatea in zilele noastre, dincolo de acea definitie clasica la care cu totii ne gandim. Si uite asa, cateva momente astazi, cateva momente maine, intr-o luna ajungi de fapt sa te gandesti destul de mult la o tema.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.