Buletin informativ de asigurari.
Nr. 505 - 08 martie 2023
Editorial

Noi inceputuri

by Adina TUDOR, 2023-03-08

Suntem deja in luna martie, ceea ce inseamna, conform cercetatorilor, ca peste 80% dintre oamenii care si-au stabilit rezolutii la inceput de an au renuntat deja la ele.


Continuare

Interviu

INTERVIURI: Succes feminin in piata de asigurari
by Andreea RADU, 2023-03-08

In ultimii ani, femeile sunt o prezenta tot mai puternica in mediul economic, inclusiv in industria asigurarilor, companiile sustinand diversitatea, incluziunea si egalitatea de sanse. Astfel, este evidenta tendinta de a avea mai multe femei in roluri de conducere.


Continuare

Tendinte

EXCLUSIV: Asigurarile de sanatate au avansat cu 35% in 2022. Vezi cat au subscris companiile!
by Andreea RADU, 2023-03-08
Companiile de asigurari de pe piata locala au raportat prime brute subscrise in valoare de circa 669,6 milioane de lei in anul 2022, in crestere cu aproximativ 35% fata de anul 2021, conform datelor preliminare obtinute de Publicatiile XPRIMM.


Continuare

InsuranceStyle

Femininul din asigurari
by Oana RADU, 2023-03-08
O asigurare - Doua asigurari. Iata cum femininul din asigurari ni se dezvalui inca de la primul contact cu termenul. Desi gestionate intr-o lume de business in care gasim preponderent latura masculina la putere - cel putin in industria de profil din Romania - asigurarile au o componenta profund feminina daca te gandesti mai bine la ele si la rolul pe care il joaca in vietile noastre.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.