Buletin informativ de asigurari.
Nr. 504 - 15 februarie 2023
Editorial

Nu motivatia e cea de care ai nevoie

by Adina TUDOR, 2023-02-15

De fiecare data cand incepem un proiect nou, ne stabilim un obiectiv nou sau ne propunem sa dezvoltam un obicei nou si bun pentru noi, suntem plini de motivatie si, la inceput, cu ajutorul ei "ardem" etape si bifam actiuni cu energie si spor, convinsi ca vom reusi sa ne ducem la indeplinire telul fara batai de cap. Problema? Motivatia nu dureaza la infinit.


Continuare

Tendinte

Piata de asigurari isi va mentine cresterea de doua cifre in 2023?
by Andreea RADU, 2023-02-15
In cadrul evenimentului "XPRIMM Time for Business: Provocari 2023" discutiile s-au concentrat pe analiza perspectivelor anului 2023, atat cu privire la intreaga piata a asigurarilor, cat si cu privire la solutiile care pot contracara efectele inflatiei crescute. Totodata, au fost analizate mai multe linii de business, procesul de digitalizare, simplificarea produselor, dar si educatia pietei si a clientilor.


Continuare

InsuranceStyle

De ce pastravul meu afumat are nota D?!?
by Oana RADU, 2023-02-15
Uneori, suntem atat de prinsi in viata noastra de zi cu zi, incat cu greu ne putem detasa ca sa privim in ansamblu schimbarile din jurul nostru si sa realizam cat de multi pasi am facut inainte.


Continuare

Interviu
Florian GABA - Natura ne aseamana, educatia ne diferentiaza

Scopul principal, atunci cand clientul decide sa incheie un contract de asigurare, este ca el sa inteleaga bine ce semneaza si ce inseamna notiunile din polita respectiva - riscuri asigurate, excluderi, obligatii, conditii si beneficii. Insa ce se intampla atunci cand consultantii de asigurari nu ofera in mod transparent informatii consumatorilor?


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .