Buletin informativ de asigurari.
Nr. 503 - 01 februarie 2023
Editorial

Inca un pas

by Adina TUDOR, 2023-02-01

Doar 2 din 10 case din Romania sunt asigurate obligatoriu. 7 din 10 romani nu au un obicei de economisire, ci pun deoparte, lunar, o suma aleatorie, in functie de banii ramasi dupa acoperirea cheltuielilor curente. 3 din 10 masini inmatriculate in Romania nu au asigurare auto obligatorie.


Continuare

Tendinte

Cum isi impart asiguratorii piata pe judete!
by Andreea RADU, 2023-02-01
Piata asigurarilor din Romania se concentreaza in mare parte in Capitala, atat la nivelul asigurarilor generale, cat si la cel al asigurarilor de viata, urmata de Cluj si Timis. Vezi care sunt subscrierile in fiecare judet dupa primele 9 luni din 2022!


Continuare

InsuranceStyle

PRIMMele provocari! Era inevitabil!
by Oana RADU, 2023-02-01
V-a placut titlul? M-am gandit putin la el. Este genul de titlu pentru care am dat eu unsubscribe la pagini de facebook de tipul celei de la Mediafax. Titluri care sa te duca cu gandul la cele mai diverse scenarii.


Continuare

Interviu

Benjamin TURQUIN - De la saracie la bunastare prin asigurare

Despre saracie se vorbeste foarte mult, despre bunastare se vorbeste mai putin, insa aceasta se poate obtine prin intermediul asigurarilor. Este important sa continuam, sa le explicam romanilor, de ce sunt atat de importante asigurarile si cum acestea le pot oferi siguranta.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .