Buletin informativ de asigurari.
Nr. 502 - 18 ianuarie 2023
Editorial

Nu iti propune rezolutii de inceput de an

by Adina TUDOR, 2023-01-18

Conform diverselor studii, unele cele mai populare rezolutii de inceput de an vizeaza sanatatea si un stil de viata mai bun: oamenii isi propun sa faca mai mult sport, sa manance mai sanatos si, in ansamblu, sa duca o viata mai sanatoasa.


Continuare

Interviu
Alexandru CIUNCAN: Continuam si amplificam demersurile incepute

Alexandru CIUNCAN, Presedinte & Director General, UNSAR , a vorbit intr-un interviu acordat Publicatiilor XPRIMM, despre obiectivele stabilite pentru noul mandat, dar si despre prioritatile pietei de asigurari in anul 2023.

Continuare

Tendinte

Ce daune au platit marile companii de asigurari in primele 9 luni din 2022
by Andreea RADU, 2023-01-18
Indemnizatiile brute platite, inclusiv maturitati si rascumparari, pentru asigurari generale si de viata au totalizat, in primele noua luni din 2022, circa 5,51 de miliarde de lei, in scadere usoara (-0,41%) fata de perioada similara a anului precedent. XPRIMM Publications a calculat, din datele ASF, care este valoarea daunelor achitate de fiecare companie din top.


Continuare

InsuranceStyle

2023 - ne plac inceputurile! Dar mai ales continuarile.
Un nou an in fata si aproape 25 de ani in spate. Ani de munca "marca XPRIMM" pusi in slujba pietelor de asigurari si pensii private - adica ce stim noi sa facem mai bine. Se spune ca e bine din cand in cand sa te uiti obiectiv in urma, ca sa te siguri ca directia pentru viitor este cea buna.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .