Buletin informativ de asigurari.
Nr. 501 - 21 decembrie 2022
Editorial

Borna 2023

by Daniela GHETU, 2022-12-21

"Ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternici". Uitam adesea numele autorului (Friedrich NIETZSCHE), dar folosim spusele lui ca pe o infuzie de optimism atunci cand ne pregatim sa infruntam o criza. Ultimul deceniu, traversat de un lung lant de crize, a demonstrat validitatea acestei afirmatii in multe privinte, iar piata de asigurari din Romania este o dovada vie.


Continuare

Interviu
Cristian ROSU: Doua lucruri sunt importante pentru a creste increderea - plata la timp a daunelor si mentinerea unor preturi rezonabile

Evolutia pietei de asigurari si adaptarea acesteia la falimentul CITY Insurance, cele mai mari provocari, digitalizarea si completarea online a formularului "Constatare amiabila de accident", obiectivele ASF si asteptarile de la anul 2023 sunt doar cateva dintre subiectele dezbatute de Cristian ROSU, Vicepresedinte Sectorul Asigurari - Reasigurari, Autoritatea de Supraveghere Financiara, in cadrul interviului oferit Publicatiilor XPRIMM.


Continuare

Tendinte

TIMELINE: Cele mai importante momente ale pietei de asigurari in 2022
by Andreea RADU, 2022-12-21
2022 nu a fost lipsit de provocari, dar si de oportunitati pentru industria de asigurari. Acest an este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni ani din ultimul deceniu pentru piata de asigurari din Romania, ce are sanse sa depaseasca pragul de 3 miliarde de euro. Mai jos va prezentam cele mai importante momente ale pietei din 2022.


Continuare

InsuranceStyle

Un nou record! Cu 50% mai multi participanti s-au calificat in finala concursului de asigurari. Vezi cine au fost castigatorii premiilor!
by Oana RADU, 2022-12-21
De mai bine de 15 ani viata mea se invarte in zona asigurarilor, cu tot ce inseamna aceasta lume - de la terminologie, la modul de a privi lucrurile, abordarea diverselor subiecte etc. Probabil voi, cei care cititi acum, de si mai bine de 15 ani. Facem de mai bine de 10 ani campanii de informare si educare cu privire la diverse tipuri de asigurari si as indrazni sa spun ca stim destul de bine cum vad romanii aceste produse de protectie financiara - ce stiu, ce nu stiu si poate chiar de ce. Si totusi...


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .