Buletin informativ de asigurari.
Nr. 500 - 07 decembrie 2022
Editorial

De ce nu te saturi de asigurari nici dupa 20 de ani - Aniversare XPRIMM Info

by Oana RADU, 2022-12-07

500 de editii ai unei publicatii. Cum va suna? Aproape 22 de ani de cand apare, de doua ori pe luna? Nici acum nu pare impresionant? Atunci haideti sa incercam altfel.


Continuare

Interviu
VIDEO: XPRIMM Time for Business - Asigurarile de viata si cele affinity, noul trend din piata de asigurari

Cea mai recenta emisiune, XPRIMM Time for Business, i-a avut ca invitati pe Roxana BRANISTE, Director General Adjunct, EUROLIFE FFH si pe Dragos CHIRITA, Director General, AFFINITY Transport Solutions ATS. Tema principala a fost cea mai recenta asigurare de viata, lansata in colaborare de catre cele doua companii, dedicata soferilor care transporta marfa.


Continuare

Tendinte

EXCLUSIV: Topul primilor 50 de brokeri de asigurare, in S1 2022
by Andreea RADU, 2022-12-07
Companiile de brokeraj au intermediat 74,41% din totalul pietei de asigurari, in primul semestru din 2022, fata de 67,45% in urma cu un an, fiind cea mai mare forta de vanzari la nivel national. XPRIMM Publications va prezinta clasamentul primilor 50 de jucatori de pe aceasta piata!


Continuare

InsuranceStyle

Piata de asigurari - o lectie a rabdarii si a precautiei
by Oana RADU, 2022-12-07
Cu aceasta editie, XPRIMM Info ajunge la 500 de aparitii. Din 2001 este cu piata de asigurari. Eu sunt cu XPRIMM din 2007 (ar fi fost, "calendaristic", imposibil sa fiu chiar din 2001 - nimeni nu angajeaza copii de clasa a IX-a sa lucreze in astfel de domenii). Insa nici 2007 nu e putin deloc - realizez acum. Am pierdut doar vreo 6 ani de XPRIMM Info, dar am recuperat rapid.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .