Buletin informativ de asigurari.
Nr. 499 - 16 noiembrie 2022
Editorial

Tu cum iti pui casa in pericol?

by Adina TUDOR, 2022-11-16

Inundatii, cutremure, alunecari de teren, grindina, furtuna... catastrofele naturale si fenomenele meteorologice extreme sunt riscuri ce ne ameninta locuintele si in fata carora actiunile noastre individuale au un impact (aproape) inexistent.


Continuare

Interviu

Despre anticiparea nevoilor clientilor si autenticitate

"Este foarte important, pentru cei care lucreaza in industria de asigurari, sa inteleaga ca au ce sa ofere, ca sunt foarte buni iar asigurarile sunt in continuare o necesitate, poate chiar mai mult decat au fost pana acum. Conteaza sa avem un echilibru, un cadru in care sa ne putem manifesta creativitatea si performanta", a mentionat Otilia PETRARIU, Presedinte, PRBAR Academy si CEO al Consultant AA.
Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!
Tendinte

Evolutia asigurarilor de locuinte in ultimii 10 ani
by Andreea RADU, 2022-11-16
Piata totala a asigurarilor de locuinte (obligatorii si facultative) a crescut constant in ultimii cel putin cinci ani, ajungand in primul semestru din 2022 la o valoare a primelor brute subscrise de circa 305 milioane de lei, insa XPRIMM a analizat rapoartele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) pentru a vedea evolutia pietei din ultimii 10 ani!


Continuare

InsuranceStyle

Despre anxietati si solutii. Pentru ca daca stii...castigi!
by Oana RADU, 2022-11-16
In ultima vreme am detectat un nou val de anxietate prin diversele cercuri in care ma invart. Nu ma intelegeti gresit. Nu contest faptul ca la baza acestor stari colective stau fapte reale, care ne ingrijoreaza pe toti intr-o masura mai mica sau mai mare. Insa nu ai cum sa nu observi discrepanta enorma intre apetitul oamenilor pentru motive de panica si vaicareala si impulsul lor de a cauta solutii si de a le aplica.


Continuare

Bowling

Profil de campion: Victor DUMITRASCU - 41 ani, Bucuresti
Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, promotia 2004, specializarea volei, Victor a practicat acest sport la nivel de performanta, pentru categoria copii si juniori.


Continuare

Job

Recomandari

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .