Buletin informativ de asigurari.
Nr. 498 - 02 noiembrie 2022
Editorial

Stii, te asiguri, castigi

by Adina TUDOR, 2022-11-02

Cum poti invata ceva nou? Desi procesul de dobandire a unor noi cunostinte depinde de la o persoana la alta, exista cateva recomandari a caror utilitate a fost dovedita de-a lungul timpului, indiferent de situatie. Printre acestea se numara: sa ai o motivatie (care sa te determine sa inveti acel lucru), sa incepi cu pasi mici, sa repeti informatia si sa te recompensezi pentru reusite.


Continuare

Interviu
VIDEO: Fii smart - asigura-ti anvelopele!

Este oare un moment oportun pentru lansarea unui produs nou intr-o perioada atat plina de provocari? Ne-am pus aceasta intrebare avand in vedere contextul economic post-pandemic, efectele conflictului din Ucraina si cresterile de preturi la energie. Este evident ca toate la un loc determina o reanalizare a cheltuielilor si investitiilor in fiecare gospodarie si companie.

Continuare

Tendinte

Harta asigurarilor in prima jumatate a anului 2022!
by Andreea RADU, 2022-11-02
Si in primul semestru din acest an piata asigurarilor din Romania s-a concentrat in zona Capitalei, atat pe asigurarile generale, cat si pe asigurarile de viata. Vezi cum sunt impartite subscrierile pe fiecare judet in parte!


Continuare

InsuranceStyle

De ce imi era frica si cu ne ne-am ales?
by Oana RADU, 2022-11-02

Stii totul despre asigurari? Atunci este posibil sa castigi - Acest mesaj ti se potriveste, fie ca lucrezi in asigurari si chiar stii totul despre ele, fie ca esti un simplu asigurat informat. Daca lucrezi in asigurari si stii totul despre meseria ta, castigi cu siguranta. Felicitari! Daca esti un asigurat pentru care este important sa stie totul despre produsele financiare pe care le folosesti, tot castigi - in primul rand prin faptul ca faci alegeri informate si, in al doilea rand, pentru ca ai sanse sa primesti premii in noua editie a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi".


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .