Buletin informativ de asigurari.
Nr. 497 - 19 octombrie 2022
Editorial

"Acum o ora"

by Adina TUDOR, 2022-10-19

"Incendiu intr-un bloc din Capitala. Mai multe persoane au fost evacuate" (Acum o ora). "Fum dens deasupra Sibiului, din cauza unui incendiu intr-o fabrica dezafectata" (Acum 3 ore). "Incendiu in judetul Prahova. O locuinta si anexele din curte au fost complet distruse" (Acum o zi). "Trei case au ars intr-un incendiu in comuna Siriu. Patru oameni au suferit atacuri de panica" (Acum o zi). "Incendiu violent intr-o localitate din Vaslui. Care ar fi cauza flacarilor izbucnite din senin" (Acum o zi). "Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Capitala / 140 de persoane evacuate" (Acum 3 zile).


Continuare

Tendinte

TOP S1 2022: Ce subscrieri au avut primii 5 jucatori din piata asigurarilor de sanatate!
by Andreea RADU, 2022-10-19
Numarul contractelor de asigurari private de sanatate s-a injumatatit in primul semestru din 2022, insa valoarea primelor brute subscrise s-a majorat cu 32%, ceea ce arata o tendinta de crestere a tarifelor in aceasta zona, cauzata si de valoarea mai mare a daunelor platite de asiguratori. Vezi cat au subscris primii cinci jucatori - calcule XPRIMM!


Continuare

InsuranceStyle

Daca asigurarea de locuinta este, de fapt, prea ieftina...?
by Oana RADU, 2022-10-19
?Asadar, iata-ma! Cu nimic mai departe de prietenii si cunostintele mele. Nu are niciun rost sa fiu ipocrita. M-am intrebat sincer ce ma face sa fiu mult mai atenta la asigurarile auto decat la cele de locuinta, iar raspunsul meu sincer este pretul... Asigurarile de la motocicleta si masina presupun sa imi aranjez bugetul putin in functie de ele. Conteaza. Le simt. Le fac pana la urma, dar simt nevoia sa le inteleg bine inainte de a le face. Dar asigurarea de locuinta...?


Continuare

Interviu
Adina ROTILEANU- Radiografia asigurarilor private de sanatate din Romania
Scopul cercetarii asigurarilor private de sanatate din Romania, in perioada 2016-2021 este de a analiza si de a intelege fenomenele care stau la baza satisfactiei beneficiarilor de asigurari private de sanatate, proiectand un model cognitiv si identificand relatiile functionale dintre elemente.
Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .