Buletin informativ de asigurari.
Nr. 495 - 21 septembrie 2022
Editorial

Toamna se numara... casele asigurate

by Adina TUDOR, 2022-09-21

In anul 2021, aproape 16.000 de locuinte ale romanilor au fost sparte de hoti. Ceea ce inseamna ca, in medie, 44 de locuinte au fost calcate de spargatori in fiecare zi a anului precedent.


Continuare

Tendinte

Vanzarile de asigurari RCA trec prin noi schimbari!
by Andreea RADU, 2022-09-21
Din 8 septembrie 2022, distributia asigurarilor auto RCA trece printr-o noua schimbare ca urmare a aplicarii unei noi norme, care a modificat fosta norma RCA din 2017 si a dat nastere unor noi discutii intre asiguratori si brokeri. Aflati opiniile specialistilor prezenti la a 17-a editie a Conferintei Anuale a Partenerilor Safety Broker!


Continuare

InsuranceStyle

Si daca...nu este chiar asa rau cum credem? - Ganduri legate de Luna Asigurarilor de Locuinte - care vine! -
by Oana RADU, 2022-09-21
Stiti momentele acelea in care te opresti opresti brusc si un gand care iti domina mintea se schimba brusc printr-un "si daca nu este chiar asa?". Sigur le aveti din cand in cand. Ne invatam sa ne formam patternuri de gandire pe diverse subiecte din viata noastra si greu le mai scoatem de acolo.


Continuare

Poveste de viata

Gabriel este un norocos, traieste. A luat viata de la inceput si face pasi mari pentru a reveni ce a fost, un luptator, chiar si salvator. El are o poveste scurta din care putem invata cu totii. 

In iunie a.c. lucra intr-o firma producatoare de articole textile si tricotaje din Focsani, totul era normal la serviciu dar si in familia lui. In noaptea de 08-09 iunie, o durere puternica in piept il trezeste din somn si il face sa cheme salvarea. Facuse un infarct miocardic acut.


Continuare

Bowling

Profil de campion: Balazs-Becsi Mate - 14 ani
2022-09-21
A inceput bowling-ul la 6 ani, ca joc si distractie, iar dupa 6 ani de fotbal de performanta, la varsta de 11 ani, s-a apucat de antrenamente intense, considerand bowling-ul o pasiune, dar si un sport fizic si mental, care pe langa scoala de muzica, ocupa un loc important in viata sa.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si
EX-USSR.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .