Buletin informativ de asigurari.
Nr. 494 - 07 septembrie 2022
Editorial

Nu doar soferii

by Adina TUDOR, 2022-09-07

Peste 1.000 de persoane au murit in cele aproape 3.000 de accidente rutiere grave care au avut loc in primele 8 luni din 2022. Scaderea, atat a numarului de accidente, cat si a numarului de persoane decedate fata de 2021, desi exista, nu este suficienta, tinand cont de faptul ca Romania este tara cu rata cea mai mare a deceselor din accidente rutiere din Uniunea Europeana si de faptul ca nimeni nu ar trebui sa isi piarda viata in accidente rutiere.


Continuare

Tendinte

DEZASTRE NATURALE: Care sunt tendintele din primele sase luni din 2022
by Andreea RADU, 2022-09-07
Trei mari reasiguratori si-au publicat estimarile privind pagubele produse in primele sase luni din acest an de dezastrele naturale. Acestia atrag atentia si asupra deficitului mare de protectie la nivel global. Din datele prezentate reiese ca efectele schimbarilor climatice sunt tot mai evidente in evenimentele meteorologice din ce in ce mai extreme, cum ar fi inundatiile fara precedent, incendiile de vegetatie sau seceta.


Continuare

InsuranceStyle

Accidente moto - cand si de ce? Cum ne ajuta daca impartim drumul?
by Oana RADU, 2022-09-07
De saptamani bune vorbim despre ce inseamna sa "Impartim drumul" si asta cu speranta ca unii dintre noi chiar au inceput sa fie mai constienti de importanta acestui mesaj si sa actioneze in consecinta. Acum, cu campania apropiindu-se de final, poate ca putem schimba putin tonul catre unul mai grav si putem vorbi si despre ce se intampla cand NU impartim drumul cu responsabilitate si atentie. De multe ori se ajunge la accidente.


Continuare

Interviu

Se schimba regulile jocului. Vor fi mai ieftine asigurarile online?

Liviu CHIRIC - Inainte de aparitia acestei norme, ori unde te duceai sa cumperi, pentru aceeasi masina, cu acelasi proprietar, cumparai polita de asigurare RCA, cu acelasi pret. Acum daca te duci la asigurator ai un pret, daca achizitionezi polita online, poti sa ai alt pret iar daca te duci la brokeri ai alt pret.


Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .