Buletin informativ de asigurari.
Nr. 493 - 24 august 2022
Editorial

Celebrand performanta

by Adina TUDOR, 2022-08-24

"Suntem ceea ce facem in mod repetat. Prin urmare, excelenta nu este o actiune, ci un obicei", ar fi spus Aristotel, unul dintre cei mai mari filozofi greci, acum mai bine de 2000 de ani. Iar cuvintele sale raman la fel de actuale si astazi, intr-o epoca in care obiceiurile bune si actiunile repetate sunt mai importante ca niciodata.


Continuare

Interviu
Paul Dieter CIRLANARU: Diferenta dintre falimentul CITY Insurance si alte cazuri din piata este marcata de complexitatea lui

Despre falimentul fostului lider al pietei de asigurari din Romania, diferente si similaritati fata de situatiile altor falimente petrecute anterior, precum si provocarile intampinate de CITR, a vorbit, intr-un interviu oferit Publicatiilor XPRIMM, Paul Dieter CIRLANARU, CEO, CITR - lichidatorul judiciar al CITY Insurance.

XPRIMM: Care este rolul CITR in cazul falimentului CITY Insurance si cu ce este diferit acest faliment fata de celelalte cu care s-a confruntat piata asigurarilor?
Paul Dieter CIRLANARU: CITY Insurance este cea mai mare companie din acest domeniu care a intrat vreodata in faliment. Din acest punct de vedere, falimentul este caracterizat prin numarul foarte mare al tuturor demersurilor intreprinse, coroborat cu impactul sistemic pe care il aduce, afectand milioane de asigurati, institutii publice, companii private si chiar intreg sistemul de asigurari din Romania.


Continuare

Tendinte

Performantele anului 2021: Vezi in exclusivitate clasamentele judetene si regionale ale brokerilor!
by Andreea RADU, 2022-08-24
Joi, 25 august a.c., Gala Premiilor Pietei Asigurarilor va include, conform traditiei, o sectiune dedicata performantei in asigurari, la nivel regional. Mai jos va prezentam cei mai performanti 5 brokeri de asigurare la nivelul judetelor din Romania, respectiv Regiunea Bucuresti-Ilfov dupa criteriul volumului de prime intermediate in anul 2021.


Continuare

InsuranceStyle

Imparte drumul! - pe doua roti este chiar mai usor
Ca reprezentanti ai comunitatii moto din Romania, ne-am bucurat cand asociatia motoADN a fost invitata sa se alature partenerilor campaniei FII TREAZ LA VOLAN. Responsabilitatea pentru siguranta rutiera ne apartine tuturor in egala masura, indiferent de numarul de roti pe care le are vehiculul cu care circulam.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .