Buletin informativ de asigurari.
Nr. 492 - 10 august 2022
Editorial

Avem mai multe roluri

by Adina TUDOR, 2022-08-10

Drumurile rutiere nu "apartin" doar soferilor. De la motociclisti pana la utilizatori de trotinete sau pietoni, cu totii folosesc carosabilul, intr-o masura mai mare sau mai mica. Cel mai important este ca interactiunea dintre toti acesti participanti la trafic sa se desfasoare in siguranta, fara incidente, iar fiecare dintre ei sa respecte regulile de circulatie. Lucru care, din pacate, nu se intampla intotdeauna.


Continuare

Interviu
Calin GRIGOROVICI: Brandul EUROINS se bucura de o revitalizare, iar cresterea increderii clientilor este dovedita de evolutia vanzarilor de polite facultative

Directiile strategice si obiectivele companiei, vanzarile de asigurari facultative si RCA, procesarea daunelor si digitalizarea sunt principalele subiecte discutate in cadrul interviului cu Calin GRIGOROVICI, Director Marketing si Vanzari, EUROINS Romania.

XPRIMM: EUROINS Romania a devenit liderul pietei de asigurari din Romania. Ce inseamna aceasta pozitie pentru companie?
Calin GRIGOROVICI: Pozitia de lider al pietei de asigurari ne onoreaza, dar ne si obliga. Sa fii liderul de piata, indiferent de domeniu, presupune multa responsabilitate. Toti ochii sunt indreptati catre tine si devii un model pentru industrie in general. EUROINS Romania isi asuma rolul de lider si avem curajul sa fim responsabili pentru aceasta pozitie, sa gasim solutiile de care piata are nevoie si care sa ii inspire si pe ceilalti.


Continuare

Tendinte

EXCLUSIV: Topul complet al companiilor de asigurari private de sanatate in T1 2022
by Andreea RADU, 2022-08-10
Asigurarile de sanatate au cumulat in primul trimestru al anului 2022 prime brute subscrise in valoare de peste 184,39 milioane de lei, in crestere cu 28% fata de aceeasi perioada a anului 2021. Vezi clasamentul tuturor jucatorilor din piata in functie de valoarea primelor brute subscrise - calcul XPRIMM!


Continuare

InsuranceStyle

Top 3 greseli pe care le faci in trafic - in loc sa "imparti drumul" si sa ajungi cu bine la destinatie
Voi mentiona de la inceput ca acesta este un top subiectiv, bazat pe experienta mea 18 ani ca sofer, vreo 3 ca motociclista si...o viata de pieton. 


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.