EUR= 4.9115
USD= 4.6335

Buletin informativ de Asigurari si Pensii
Nr. 4904 - 24 februarie 2023
Interne
617 cazuri de dauna au fost avizate pana la data de 21 februarie 2023 in urma cutremurelor resimtite in mai multe judete (Gorj, Cluj, Hunedoara) si in Bucuresti, in baza politelor de asigurare obligatorii si facultative pentru locuinte, potrivit unei colectari de date realizate la nivelul companiilor Membre UNSAR.
Incepand de luni, 27 februarie 2023, actiunile MIB vor intra la tranzactionare pe piata AeRO, a Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul bursier #MIB.

In toamna anului 2022, in vederea listarii pe piata Aero a Bursei de Valori din Bucuresti (BVB), societatea a emis si a vandut catre 42 investitori (31 persoane fizice si 11 persoane juridice) un numar de 347.587 actiuni ordinare, reprezentand 20% din numarul total de actiuni, cu o valoare nominala de 0,28 lei/actiune si cu o valoare de tranzactionare de 12 lei/actiune, diferenta fata de valoarea nominala reprezentand prima de emisiune.
Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) atrage atentia asupra faptului ca, in procesul de instrumentare a daunelor, asiguratii nu au nevoie de documente de confirmare a seismelor din 13 si 14 februarie. Compania subliniaza ca, in baza protocolului de colaborare cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), raportul privind cele doua cutremure a fost transmis deja catre toate societatile de asigurare implicate.
Moldova
Externe
Financiar
Auto
Job
Rubrica oferita de asiguratori.ro
Abonare
primm
xprimmstiri

xprimmstiri

xprimmstiri

xprimmstiri

xprimmstiri

xprimmstiri

1 martie

Carmen PITU
Director, LION Broker


Sondaj
Chestionar privind utilizarea de instrumente de tip Net Promoter Score
Pentru a raspunde, click aici!
Evenimente interne
Evenimente externe

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.
Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .