Buletin informativ de asigurari.
Nr. 488 - 18 mai 2022
Editorial

4 conferinte dedicate pietei de asigurari

by Andreea RADU, 2022-05-18

Dupa 2 ani marcati de restrictii, FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari reuneste peste 250 de specialisti romani si internationali in cadrul celor patru conferinte dedicate pietei de asigurari.

Evenimentul organizat de XPRIMM va avea loc la Hotel Sheraton din Bucuresti, in perioada 22-24 mai 2022.

Conferintele FIAR 2022 vor trata subiecte de actualitate


Continuare

Interviu

Vicentiu DRAGOMIRESCU: Ce sunt si cum te ajuta asigurarile de tip Affinity

Despre asigurarile de tip Affinity, despre acoperirea si rolul acestora, si nu numai, ne-a vorbit Vicentiu DRAGOMIRESCU, Manager Centru de Competenta Affinity, GrECo Romania. "Produsele de asigurare de tip Affinity reprezinta asocierea unei polite cu un produs sau serviciu si acopera diverse riscuri ale acestuia sau, indirect, ii ofera avantaje suplimentare", a explicat el.

Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Tendinte

Sucursalele asiguratorilor au inregistrat afaceri mai mari cu 18,6% in 2021. Vezi cum au fost repartizate subscrierile pe clase de asigurari!
by Andreea RADU, 2022-05-18
Primele brute subscrise de sucursalele asiguratorilor au crescut cu aproximativ 18,6% in 2021 fata de anul precedent, in timp ce indemnizatiile brute achitate de acestea au fost mai mari cu circa 6%, reiese din raportul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.


Continuare

InsuranceStyle

Ziua in care am inteles, pe propria piele, de ce e bine sa ai CASCO
by Oana RADU, 2022-05-18
Ma gandeam de mult timp sa va scriu despre asigurarile CASCO, dar, cumva, nu aveam nicio legatura personala cu subiectul, ca sa il pot aborda si altfel decat "didactic". Singura mea "interactiune" cu politele CASCO era ca le plateam, constiincioasa, de ani buni, fara nicio dauna, fara sa ma intereseze altceva decat data expirarii si pretul pentru reinnoire.


Continuare

Bowling

Rubrica sustinuta de Federatia Romana de Bowling

Profil de campion: Romeo GAGENOIU - 45 de ani, Bucuresti
Cu 28 de titluri nationale, incluzand individual, duo, trio si echipe, Romeo este jucatorul roman cu cele mai multe jocuri de 300 (jocul perfect - 12 strike-uri consecutive) si unul dintre cei mai apreciati jucatori activi din Romania.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.