Buletin informativ de asigurari.
Nr. 487 - 04 mai 2022
Editorial

Tu unde pleci vara aceasta?

by Adina TUDOR, 2022-05-04

Odata cu ridicarea restrictiilor de calatorie, anul 2022 se anunta a fi unul al vacantelor peste hotare. De altfel, rezultatele unui studiu realizat de International Medical Group pare a indica faptul ca, la nivel global, calatoriile internationale vor depasi, in acest an, nivelurile de dinainte de pandemie. 96% dintre participantii la studiu au declarat ca planuiesc sa calatoreasca in strainatate in 2022, o crestere de 11% fata de nivelul de dinainte de pandemie.


Continuare

Tendinte

Ce vor face asiguratii CITY Insurance dupa data de 11 mai, cand toate politele expira. Demersuri de urmat la FGA!
by Andreea RADU, 2022-05-03
Fondul de Garantare a Asiguratilor - FGA atrage atentia asupra faptului ca in data 11 mai 2022 se implinesc cele 90 de zile de la data deschiderii procedurii de faliment in cazul Societatii de Asigurare-Reasigurare CITY Insurance SA, hotarare pronuntata in dosarul de faliment nr. 27011/3/2021 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti.


Continuare

InsuranceStyle

Mi-a vazut cineva asigurarea de calatorie?
by Oana RADU, 2022-05-04
Am ajuns - Slava Domnului! - si in acest punct in care, dupa doi ani grei de restrictii si panici, parca incepem, usor, sa ne dezmortim. Sigur, mai avem multe pe cap si lumea e departe de a fi asa cum ne-am dori. Planul meu de a merge pe motocicleta spre...Rusia...mai are de asteptat si nici nu stiu daca nu cumva o sa ii dau o "recalculare traseu" pentru totdeauna.


Continuare

Interviu

Dan UNGUREANU: Ce aduce nou RENOMIA Gallagher in regiunea CEE?

Dan UNGUREANU, Business Development Leader CEE & CIS, RENOMIA Gallagher, ne vorbeste despre ce aduce nou compania in Europa Centrala si de Est, cum colaboreaza cu (re)asiguratorii, care sunt tendintele in piata, dar si despre rolul brokerilor de asigurare.

Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Opinii

De la structuri hibrid de vanzari virtuale la structuri digitalizate complet
by ec.Sorin Rimbu Chief Operating Officer THE Q AGENCY S.A. , 2022-05-04
Un adevar universal valabil enuntat de Darwin: vor supravietui nu cei puternici nici cei inteligenti ci acei care vor reusi sa se adapteze!
Odata cu inceputul pandemiei de Covid-19 companiile de asigurari din intreaga lume au asistat la accelerarea unui nou model de distributie activat digital. Cum tehnologiile digitale disruptive au inceput sa perturbe toate industriile, nici industria asigurarilor nu avea cum sa ramana pe din afara.


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .