Buletin informativ de asigurari.
Nr. 485 - 06 aprilie 2022
Editorial

Pe ultimul loc la siguranta rutiera

by Andreea RADU, 2022-04-06

Romania continua sa aiba cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana, fiind pe ultimul loc la siguranta rutiera sau pe primul loc la decese in cazul accidentelor auto.

Astfel, Romania a inregistrat cea mai ridicata rata a mortalitatii si in 2021, cu 93 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, peste dublu fata de media UE, care a fost de 44 de decese, potrivit datelor Comisiei Europene.

Este de remarcat faptul ca in primul an de pandemie, 2020, aceasta rata scazuse la 85 decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, insa in 2021 aceasta situatie s-a inrautatit si a ajuns foarte aprope de nivelul de dinainte de pandemie (96 decese/2019).


Continuare

Tendinte

Asigurarile de sanatate - tendinte pentru 2022
by Adina TUDOR, 2022-04-06
Chiar daca COVID-19 pare sa se transforme din amenintare pandemica in risc endemic, prezenta sa continua sa aiba efecte asupra sistemelor medicale globale si asupra segmentului asigurarilor private de sanatate. Ce tendinte sunt asteptate in 2022 in aceste domenii?


Continuare

InsuranceStyle

Romania isi mentine locul I la decese din accidente rutiere: O discutie despre solutii, nu despre problema
by Oana RADU, 2022-04-06
Zilele acestea atentia tuturor s-a indreptat iar spre subiectul sigurantei rutiere. Din pacate... Spunem asta pentru ca Romania a continuat sa aiba cea mai ridicata rata a mortalitatii in accidente rutiere din UE si in 2021, cu 93 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori.


Continuare

Interviu

Gheorghe GRAD: Cum functioneaza asigurarile pe timp de razboi

Despre cum functioneaza asigurarile pe timp de razboi ne-a explicat Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA Insurance Broker, invitatul emisiunii XPRIMM Time for Business.

Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!

Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catre .