Buletin informativ de asigurari.
Nr. 475 - 22 septembrie 2021
Editorial
E nevoie de un sat intreg

Stim deja, de ani buni, ca statisticile privind accidentele rutiere din tara noastra nu sunt deloc imbucuratoare: anual, aproape 2.000 de persoane isi pierd viata pe strazile din Romania, iar alte mii sunt ranite grav. 

Motivele sunt, ca intotdeauna, complexe. In toate discutiile purtate in jurul acestui subiect se vorbeste atat de lipsa de educatie rutiera din partea tuturor participantilor la trafic (nu doar a soferilor) si a obiceiurilor gresite, cat si de graba, neatentie, agresivitate, lipsa de infrastructura sau insuficienta aplicare a legislatiei existente. 

In acest context, campaniile de siguranta si preventie, asa cum este FII TREAZ LA VOLAN!, raman esentiale. Ingredientele care asigura succesul unor astfel de proiecte includ varietatea cailor si tehnicilor de comunicare, transmiterea de mesaje usor de inteles in forme variate, care sa atraga atentia sau sustinerea oferita de Parteneri. 

Insa exista doua alte aspecte deosebit de importante pentru astfel de proiecte: continuitatea, respectiv implicarea directa a cat mai multor actori care sa duca mai departe mesajele de siguranta. Tocmai de aceea, desi editia a VI-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN! si activitatile offline desfasurate in cadrul acesteia se incheie, oficial, la finalul lunii septembrie, comunitatea #treazlavolan va ramane activa, fiind unul dintre putinele proiecte de siguranta rutiera cu acest nivel de continuitate. 

Asadar, #treazlavolan va continua sa transmita, online, mesaje de siguranta rutiera si sa adune, in jurul paginii de Facebook, grupului dedicat sau contului de Instagram, soferi, pietoni, motocicilisti si trotinetisti care isi doresc drumuri mai sigure. Deoarece e nevoie de o comunitate intreaga pentru a creste un participant la trafic responsabil. 

 

Adina TUDOR

Interviu

Nicolae TROFIN, Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA

Despre tendintele de pe piata asigurarilor private de sanatate, cum isi protejeaza companiile angajatii prin astfel de polite, precum si despre realizarile si obiectivele companiei am discutat cu Nicolae TROFIN - Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare. Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Tendinte

TIMELINE: Istoria CITY Insurance in 23 de ani de activitate
by Andreea RADU, 2021-09-22

Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY Insurance, cu peste 23 de ani de activitate pe piata locala, a ajuns liderul pietei de asigurari din Romania in 2017 si s-a mentinut pe aceasta pozitie, crescandu-i constant cota de piata. Insa, dupa mai multe amenzi, posibile preluari si incercari de redresare, in septembrie 2021, ASF a decis retragerea autorizatiei de functionare, constatarea starii de insolventa si promovarea cererii privind deschiderea procedurii falimentului. Afla cum a evoluat compania in toti acesti ani!


Continuare

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports

XPRIMM Insurance Reports
 
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!