Buletin informativ de asigurari.
Nr. 474 - 08 septembrie 2021
Editorial
Dupa 20 de ani...

Pe 11 septembrie 2001, Statele Unite erau lovite de cele mai sangeroase atentate din istorie, soldate cu 2.982 de morti si pagube materiale extrem de insemnate. De altfel, la 20 ani dupa producerea lor, atentatele de la World Trade Center raman actul de terorism cu cele mai mari pagube asigurate: in total, 43,7 miliarde de dolari, la cursul de schimb actual.

Stirea atacului asupra Americii, in special asupra turnurilor gemene World Trade Center, a venit chiar in timpul unuia dintre cele mai importante evenimente anuale ale industriei asigurarilor: intalnirea anuala a asiguratorilor si reasiguratorilor de la Monte-Carlo, multi dintre acestia fiind afectati intr-o masura mult mai importanta decat cea financiara...

Companii precum MARSH, AON si AIG detineau birouri in WTC.


Continuare


Tendinte

Micromobilitate sau cum sa pregatim mai bine drumul spre viitor
by Cristian SUCA, 2021-09-08

Modul in care oamenii si bunurile se deplaseaza de la punctul A catre punctul B se schimba fundamental. Noile tehnologii, precum vehiculele autonome sau cele electrice, dar si tendintele pe termen lung, cum ar fi urbanizarea sau schimbarea comportamentelor consumatorilor, transforma mobilitatea, la nivel global, intr-o preocupare, noteaza PwC.


Continuare

Interviu

Florian GABA, Director General, PRO Fiduciaria

Despre principalele modificari privind pregatirea profesionala a distribuitorilor de asigurari in beneficiul consumatorilor, si nu numai, am discutat cu Florian GABA, Director General, PRO Fiduciaria. Click pe poza pentru a urmari inregistrarea video!

Job

Recomandari

ERGO

DESTINE Broker

DAW Broker

Revista PRIMM

XPRIMM Insurance Reports

XPRIMM Insurance Reports
 
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei. Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!